18/05/2024

Αλεξ. Πετρίδης: «Θα δώσω την καρδιά μου και ότι βγει»

Τον νεαρό και ταλαντούχο Δημήτρη Πηλικίδη (Λέοντες Ασπρόπυργου) θα αντιμετωπίσει στο Scorpion 7 της Κυριακής o Αλέξανδρος Πετρίδης (Cross Gym) σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη αφού και οι δύο είναι ανερχόμενοι μαχητές στην κατηγορία τους. Δείτε τί απάντησε ο Πετρίδης στο fightsports.gr λίγες μέρες πριν τη μάχη:

1) Αλέξανδρε καλωσόρισες στο fightsports.gr. Παίζεις σε λίγες μέρες στο Scorpion, πως πήγε η προετοιμασία σου και σε τί κατάσταση βρίσκεσαι;

Η προετοιμασία μου μέχρι στιγμής κύλησε όπως έπρεπε κ χωρίς τραυματισμούς. είμαι σε πολύ καλή φάση κ πιστεύω να πάνε όλα καλά.

2) Πως τον βλέπεις τον αντίπαλό σου και που πιστεύεις εσύ ότι έχεις το πάνω χέρι;

Όπως κάθε φορά για μένα όλοι οι αντίπαλοι μου είναι και θα είναι δύσκολοι. Έτσι και αυτός που αγωνίζομαι. Το δυνατό μου όπλο υποτίθεται πως είναι το όρθιο παιχνίδι άλλα επειδή το MMA είναι άθλημα με ποικιλία πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για έδαφος γιατί σίγουρα θα καταλήξει εκεί.

 mmascorpion

3) Την προηγούμενη φορά σε κλουβί, τώρα σε ρίνγκ, πιο από τα δύο σου ταιριάζει περισσότερο;

Στο παρελθόν έχω αγωνιστεί πολλές  φορές σε ρινγκ, άρα υπάρχει οικειότητα με αυτό. Είναι πλεονέκτημα για έναν striker γιατί ένας παλαιστής δεν μπορεί να σε εγκλωβίσει τόσο εύκολα. Όμως και πάλι χρειάζεται προσοχή γιατί όλα γίνονται.

4) Τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα εκείνη την βραδιά;

θα σας πω ότι λέω και στον δάσκαλο μου και σε όλο το team που ιδρώνει μαζί μου και βιώνει τον κόπο μου και το άγχος. Πότε δεν υπόσχομαι νίκες, παρά μόνο να δώσω την καρδιά μου και ότι βγει.