29/03/2024

Ένοχος για τον ξυλοδαρμό της Christy Mack ο MMAer War Machine

Βαριά θα είναι ποινή κάθειρξης του War Machine που κρίθηκε ένοχος για τις 29 από τις 34 κατηγορίες που τον βάρυναν!


Να θυμίσουμε πως το 2014 ο MMAer έδειρε την πρώην φίλη του Christy Mack αλλά υπάρχουν και οι κατηγορίες, απαγωγής, κακοποίησης που επίσης αντιμετωπίζει. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με πρόθεση αφού σύμφωνα με τον εραστή της Μack Corey Thomas, οι σωματικές βλάβες που προκάλεσε ο αθλητής στους δύο, ήταν σοβαρές.

Μετά από οκτώ ώρες ανάκρισης στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο Koppenhaver όπως είναι το κανονικό του όνομα, άκουσε τους μάρτυρες όπως ο Thomas να λέει πως ικέτευε για την ζωή του και σταμάτησε μόνο όταν τον ρώτησε αν θα το αφήσει να ζήσει! Η Mack από την άλλη ισχυρίζεται πως το χοντρό ξύλο το έφαγε μόλις έφυγε ο εραστής από το σπίτι. Μάλιστα τον κατηγορεί πως την κακοποίησε λίγους μήνες πριν και παρά λίγο να την πνίξει.

Τα τελευταίο λόγια του War Machine στην απολογία του ήταν πως έγινε παρεξήγηση αλλά οι δικαστές μένει να ανακοινώσουν την τελική ποινή. Τα δύο θύματα γλίτωσαν με κατάγματα χάρη στην έγκαιρη κλήση της Mack που ούρλιαζε την ώρα το συμβάντος και η αστυνομία επενέβη να αποσοβήσει τα χειρότερα. Ο κατηγορούμενος ξέφυγε και τον έπιασαν μετά από 10 μέρες ανελέητου κυνηγητού, ενώ επιτέθηκε σε αυτό το διάστημα και σε άλλη γυναίκα και λίγο μετά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η ποινή πλέον δεν αποκλείεται να είναι ισόβια για τον MMAer που φαίνεται να μην έχει μετανιώσει ιδιαίτερα.