24/04/2024

Οδοντιατρικές υπηρεσίες σε τιμές κόστους για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας!

Ο Dr. Δαβιτίδης Κωνσταντίνος,επίσημος οδοντίατρος Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας,Καράτε και Kickboxing καθώς και συνεργάτης του fightsports.gr παρέχει σε τιμές κόστους τις οδοντιατρικές υπηρεσίες για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση

Προς τις Ένοπλες Δυνάμεις κι τα Σώματα Ασφαλείας

Η κλινική του οδοντιάτρου κ. Δαβιτίδη Κωνσταντίνου Save Your Smile, επί 15 χρόνια κοντά στο χώρο των πολεμικών τεχνών, προσφέρει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες της σε τιμή κόστους για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. 

Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι με τον πιο σύγχρονο τρόπο ο καθαρισμός (αφαίρεση μικροβιακής πλάκας – πέτρας), έμφραξη ή εξαγωγή δοντιού θα στοιχίζει μόνο 20 ευρώ, όσο δύσκολη ή σύνθετη μπορεί να είναι η οδοντιατρική Σας επέμβαση… 

Γνωρίζοντας την οικονομική δυσχέρεια που περνούν όχι μόνο τα Σώματα, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες Πολίτες, η προσφορά θα ισχύει για όσο διαρκεί η πλασματική «Οικονομική Κρίση» που προσπαθεί τεχνητά να καταστρέψει ότι ανθρώπινο απέμεινε εις την όμορφη χώρα μας. 

Η Ελλάς υφίσταται, ο Έλλην παραμένει άνθρωπος.

Διεύθυνση: Οδός Νικολάου Ζερβού 61, Καλλιθέα Αττικής, 176 75 ΕΛΛΑΣ

Η έδρα στεγάζεται σε ισόγειο, προσβάσιμη κι ειδικά εξοπλισμένη για ΑΜΕΑ, δύο (2) θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2109593400 – έκτακτα 693 6851086
davitidis@gmail.com
www.saveyoursmile.gr

Η προσφορά ισχύει και για τα μέλη των οικογενειών σας!!! Για να ισχύσει η προσφορά, απλώς επιδεικνύεται την υπηρεσιακή σας ταυτότητα.

Ευχαριστώ πολύ.

Η Παναγία πάντα κοντά Σας και Καλή Χρονιά!!!
Χαμογελάτε, είναι κολλητικό…