Gerontis: Η καρδιά του kickboxing χτύπησε στο 21ο Michalacopoulos camp

Gerontis: Η καρδιά του kickboxing  χτύπησε στο 21ο Michalacopoulos camp

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Gerontis Fighters σχετικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου.


Ανακοίνωση: «Αγωνιστικές προπονήσεις στις διακοπές του καλοκαιριού; 

Ο τέλειος συνδυασμός για ένα εκρηκτικό 3ήμερο. Οι Gerontis fighters, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τις θερινές τους προπονήσεις στην Κρήτη για να παρευρεθούν στο INTERNATIONAL MICHALACOPOULOS SUMMER CAMP το οποίο διεξήχθη στην Εύβοια Αττικής, 6 με 9 Ιουλίου.

Αυτό το προπονητικό camp ήταν μια διοργάνωση του ομοσπονδιακού προπονητή Μιχαλακόπουλου Νικήτα και του ΑΓΣ Άμιλλα και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing (ΠΟΚ), ακολουθώντας όλους τους κανονισμούς της WAKO. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φιλοξενήθηκαν ονόματα Παγκόσμιου βεληνεκούς από τον χώρο του kick boxing και του taekwondo. 

Οι Gerontis fighters, φυσικά ήταν παρόν και σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Με αποστολή άνω των 20 ατόμων, παρευρέθηκαν εκεί, συνδυάζοντας προπόνηση υψηλών διεθνών standards με ξένοιαστες ημέρες δίπλα στον ήλιο και την θάλασσα.

Η εμπειρία που αποκόμισαν ήταν υψίστης σημασίας για την μετέπειτα πορεία τους καθώς είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές από την Ιταλία, την Ουκρανία, την Ουγγαρία, την Νορβηγία, την Αγγλία, την Σλοβενία, την Ιρλανδία και άλλες χώρες.

Το πλήθος των συμμετεχόντων έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ καθώς η διοργάνωση ήταν sold out ένα μήνα πριν την έναρξή της. Ο σύλλογος των Gerontis fighters για ακόμη μια φορά ήταν ο μοναδικός που εκπροσώπησε την Κρήτη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ηχηρά ονόματα δασκάλων σε εγχώριο και εξωτερικό επίπεδο, που έλαβαν μέρος όπως: ο Μιχαλακόπουλος Νικήτας, ο Μέμμος Νικόλαος, ο Νεοχωρίτης Χρήστος, ο Ζαρμακούπης Νικόλαος, ο Manuel Nordio, o Oleg Solovey, η Katya Solovey, ο Kristian Jaroskievic, o Vitalii Solovey, η Yvonne Murray, ο Κώστας Καραούλης, ο Βλαδίμηρος Ναζαρένσκο, η Ποντικα Αναστασία και ο Παπανικολάου Βασίλειος. 

Εκτός των αθλητών τους ,οι Gerontis fighters, κατάφεραν να ξεχωρίσουν όταν κλήθηκε να διδάξει τεχνικές taekwondo από την θεωρία στην πράξη , ο προπονητής τους κ. Γεροντής Ιωάννης. Τον κ. Γεροντή παρακολούθησαν πλήθος αθλητών που έδωσε το παρόν στην διδακτική του ώρα.
Ο κ. Γεροντής έγραψε σε σχετική του ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο πρόσωπό μου.» Αναφέρθηκε στον διοργανωτή κ. Μιχαλακόπουλο Νικήτα. «Η ανταπόκριση από τους αθλητές για εμένα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Θεωρώ ότι κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και προωθεί την εξέλιξη των παιδιών του, δεν μπορεί να μην λαμβάνει μέρος σε ενα τέτοιο υψηλών προδιαγραφών camp, όπου κυριολεκτικά προσφέρει ανεπανάληπτες αγωνιστικές εμπειρίες. Συνεχίζουμε δυναμικά…»
Οι εξαιρετικοί αθλητές του κ. Γεροντή που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τις δεξιότητες τους, δεν ήταν άλλοι από τους: 
Λιαπάκη Ιωάννη , Μπιλανάκη Ιωάννη, Τζανίδη Ανδρέα, Μανιαδάκη Αικατερίνη, Κοκκίνη Γεώργιο, Χουστουλάκη Εμμανουήλ, Καραντινάκη Ε. Δημήτριο, Καραντινάκη Μιχαήλ, Καραντινάκη Ι. Δημήτριο, Λιαπάκη  Εμμανουήλ, Λιαπάκη Γεώργιο, Λιαπάκη Δημήτριο, Τζανάκη Μαρία και Χουστουλάκη Γεώργιο.
Σε μια τέτοιου μεγέθους ποιοτική διοργάνωση, με αθλητές και πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, τα παιδιά των Gerontis fighters, κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα.
Επόμενος στόχος των Gerontis fighters, η προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του kick boxing αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα του taekwondo, που θα συμμετέχουν με την εθνική μας ομάδα.»