Επέστρεψαν οι 3 αθλητές του Fight Club Galatsi από το Den Bosch

Επέστρεψαν οι 3 αθλητές του Fight Club Galatsi από το Den Bosch

Eπέστρεψαν την Κυριακή που μας πέρασε οι 3 αθλητές του Fight Club Galatsi από το Den Bosch της Ολλανδίας.


Οι αθλητές του συλλόγου Νίκος Γκίκας, Γιάννης Φεζουλάι και Αντώνης Αρμενατζόγλου, έμειναν  στο Den Bosch της Ολλανδίας για μια 7ήμερη προετοιμασία στη σχολή του Andy Souwer, ενόψει των αγώνων τους σε Open Championship Fight Show και Gods of War XI – WLF.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Andy Souwer για την  φανταστική του χορηγία, για  μια εβδομάδα σκληρής προπόνησης πρωί – βράδυ καθώς και για την έναρξη συνεργασίας της σχολής του με το Fight Club Galatsi του Γιάννη Θεοφάνους.

Κάτι τέτοιο όμως δε θα ήταν εφικτό χωρίς τον Ανδρέα Ορφανίδη, ο οποίος, μέσα απ’το σεμινάριο του Andy Souwer το οποίο διοργάνωσε στην Αθήνα (13-14/1/18), έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές μας να ξεχωρίσουν για το ταλέντο τους και να λάβουν αυτή τη χορηγία προετοιμασίας από τον Ολλανδό super fighter, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια νέα συνεργασία μεταξύ της Orphanides Team και του Fight Club Galatsi.

Τέλος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος συνόδεψε την ομάδα μας μαζί με τον δάσκαλο Γιάννη Θεοφάνους στην Ολλανδία  και συνέδραμε, με τις επαφές του,  ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους αθλητές μας, κάνοντας ταυτόχρονα το ταξίδι ακόμα πιο ευχάριστο.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε και φωτογραφίες!