15/07/2020

2 στα 2 για την «Δύναμη Μεγάρων»

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 29/06/2014 οι αθλητές του συλλόγου Kick Boxing «ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ» Πέτρος Πιππής και Χρήστος Βενιζέλος έλαβαν μέρος στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος JOYA στο Κλειστό Στάδιο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής Χρήστος Βενιζέλος στα 37kg αγωνίστηκε δυνατά και νίκησε εύκολα τον αντίπαλο του, καθώς ήταν αρκετά καλά προπονημένος δίνοντας ακόμα μία νίκη στο σύλλογο μας. Ο αθλητής Πέτρος Πιππής στα 54kg, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Low Kick όπου σάρωσε, αφού νίκησε με εγκατάλειψη του αντιπάλου του στον 3ο γύρο, μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τον σκληρά προπονημένο αθλητή μας που για ακόμα μία φορά κέρδισε τον αγώνα αλλά και τα βλέμματα όλων.

Και οι δυο τους υπό τις αυστηρές οδηγίες του προπονητή τους κ. Ιωάννη Πλούμπη, κατόχου 5 DAN, αναγνωρισμένου από την Π.Ο.Κ. και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατάφεραν να αποδείξουν πάλι πως η σκληρή προπόνηση και η πειθαρχία αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας. Ο σύλλογος Kick Boxing “ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ” τους συγχαίρει ιδιαιτέρως για αυτή τους τη νίκη και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία τους στο χώρο του Kick Boxing.