13 και 14 Ιανουαρίου ο Souwer στην Ελλάδα

13 και 14 Ιανουαρίου ο Souwer στην Ελλάδα

Στις 13 και 14 Γενάρη του 2018 μετά από προσωπική πρόσκληση του κ. Ανδρέα Ορφανίδη, θα παρευρεθεί στην Αθήνα, ένας εκ των κορυφαίων πρεσβευτών του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Ολλανδός θρύλος του Kickboxing Andy Souwer, για να πραγματοποιήσει ένα διήμερο πρακτικό σεμινάριο kickboxing. Αναλυτικά η ανακοίνωση.


«Στο σεμινάριο αυτό, θα μυήσει αθλητές, μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, καθώς και προπονητές, στα μυστικά του kickboxing μέσα από την προσωπική του πείρα.

Έχει διανύσει μέχρι τώρα ένα συναρπαστικό ταξίδι, με περισσότερα από 20 χρόνια αγωνιστικής πορείας, με 180 αγώνες στο ενεργητικό του, οι περισσότεροι από αυτούς νικηφόροι (ποσοστό επιτυχίας 91%). Κατάφερε να γίνει κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων και πανευρωπαικών τίτλων νικώντας μάλιστα όλους τους θρυλικούς μαχητές με όρους Κ1: Mike Zambidis Greece Buakaw Thailand Nieky Holzken Holland Artur Kyshenko Ukraine Andy Ristie Suriname Yodsanklai Fairtrex Thailand Masato Japan Albert Kraus Holland Carlos Condit USA Yasuhiro Kido Japan.

Η σπουδαιότητα της επίσκεψης του, έγκειται επίσης και στο γεγονός ότι σε συνεργασία με τον προπονητή και διοργανωτή του σεμιναρίου κ. Ανδρέα Ορφανίδη, θα επιλέξει αθλητές για να τους προωθήσει στα μεγαλύτερα αθλητικά events του εξωτερικού, σε απόλυτη συνεννόηση πάντα με τους Έλληνες και ξένους μάνατζερ και προπονητές των αθλητών. Η αρχή θα γίνει αμέσως μετά το σεμινάριο όπου θα επιλεχθούν οι ενδιαφερόμενοι αθλητές για να πάνε στην Ολλανδία για μια βδομάδα και να προπονηθούν μαζί με τον θρύλου του Κ1 στη σχολή του Andy Souwer και στην συνέχεια θα προωθηθούν σε σημαντικά events του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια φοβερή εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ένα πιο προσωπικό και ουσιαστικό μάθημα κάνουμε το σεμινάριο σε έναν εκπληκτικό άρτια εξοπλισμένο χώρο – Workout Hall στον Άλιμο – σε δυο μέρες και θα είναι χωρισμένο σε τέσσερα διαφορετικά γκρουπς ούτως ώστε κάθε γκρουπ να μην ξεπεράσει τα 50 ζευγάρια και ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες να έχουν μια πιο προσωπική επαφή με τον Andy Souwer. Δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι 10 Γενάρη του 2018!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου: Τηλ. 6941677910 Ανδρέας Ορφανίδης».