24/04/2024

Όταν οι πολεμικές τέχνες γίνονται οικογενειακή υπόθεση!

Εκτός από πολλά νοκ-άουτ, όμορφα χτυπήματα και άριστη τεχνική οι πολεμικές τέχνες έχουν να μας προσφέρουν και όμορφες ιστορίες… Σήμερα, το fightsports.gr θα επιχειρήσει να βρει μέσα από το… μαγικό κόσμο των martial arts μαχητές που έχουν κι έναν αδερφό δίπλα τους. Πρώτοι και καλύτεροι οι πυγμάχοι Klitschko… Ο Wladimir και ο Vitali ζουν και αναπνέουν παρέα! Ουδέποτε δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για ρήξη στις σχέσεις τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τους δουν να κοντράρονται μεταξύ τους μέσα σε ένα ρινγκ στα βαρέα κιλά…

Επίσης από το ανατολικό μπλοκ μας έρχονται οι φοβεροί-τρομεροί και σπανίως χαμογελαστοί Emelianenko. Είναι τρεις στην οικογένεια, αλλά σαφώς αυτοί που κάνουν τη διαφορά είναι ο θρύλος Fedor και ο Alexander. Ο πρώτος τα έχει κάνει όλα στις ΜΜΑ… Ο δεύτερος δεν διαθέτει την τεχνική και το μυαλό του άλλου, όμως πάντα βρίσκεται στη γωνία του για να τον συμβουλεύει. Πολλοί λένε ότι η μεταξύ τους αγάπη αγγίζει τα όρια της… τρέλας.

Λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα στη Ρουμανία, συναντούμε τους αδερφούς Stoica. Νεαροί και οι δύο έχουν καταφέρει να γίνουν ευρέως γνωστοί, ενώ κάθε στιγμή σχεδόν της ζωής τους την περνάνε παρέα. Όταν ο Andrei αγωνίζεται ο Bogdan είναι πάντα δίπλα του και τούμπαλιν φυσικά…

Μπορεί να είναι Αρμένιοι, αλλά εκπροσωπούν στις μάχες τους την Ιταλία. Ο λόγος για τους αδερφούς Petrosyan. Ο Giorgio είναι πιο έμπειρος και καταξιωμένος στο χώρο, αλλά και ο αδερφός του Armen βαδίζει στα ίδια βήματα με αυτόν και μάλιστα με επιτυχία!

Πάμε και στην Ολλανδία εκεί όπου μας περιμένουν οι δυναμικοί κύριοι Groenhart! Ο Murthel είναι πρωταθλητής του K-1 και ο Fernando τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Αγωνιστικά ο πρώτος είναι ανώτερος, όμως και ο δεύτερος όταν δεν ασχολείται με το μοντέλινγκ είναι επίσης… θανατηφόρος.