23/04/2024

«Όπλισε» και στο Champions Night η Άννα Μαρία The Gun

To παιδί- θαύμα του Ελληνικού kickboxing έφτασε σε άλλη μία νίκη με καλή εμφάνιση απέναντι στην Σίσσυ Ίμπραμ(Μονομάχοι Σχηματαρίου), με ομόφωνη απόφαση.


Η Άννα Μαρία The Gun είναι μόλις 10 ετών και έχει καταφέρει να γράψει στο βιογραφικό της πολλούς αγώνες και μεγάλες επιτυχίες ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε και εκτός συνόρων.

Το βράδυ της Κυριακής στην Fighters Arena φόρεσε την ζώνη, που την έκανε πρωταθλήτρια του promotion, ενώ δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά της, αφού απέσπασε σχόλια σημαντικών ανθρώπων του χώρου, όπως ο Πάρης Βασιλικός και ο Robin Van Roosmalen.  Η ομάδα των Fighters μετά την νίκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ένα παιχνίδι που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα  έναν αγώνα μεγάλων αθλητών. Η μικρή μαχήτρια κατάφερε να κρατήσει τη ζώνη στο σπίτι της».

Από την πλευρά της η αθλήτρια ευχαρίστησε αυτούς που την στηρίζουν:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλό ΜΟΥ Konstantinos Athanasopoulos για τις ευκαιρίες που μου δίνει και τους προπονητές μου Takis Petridis , Giannis Koutroumanos και Antonis Karadimas γιατί ο καθένας τους ξεχωριστά συμπληρώνουν το παζλ της επιτυχίας μου . Ακόμα ευχαριστώ τον υπερδιατροφολόγο μου Antwnis Galatis #fitness_week που φροντίζει για τις διατροφολογικές μου παραξενιές, την Regina Persani #Persani που με εξοπλίζει με τα καλύτερο και ασφαλέστερο μαχητικό εξοπλισμό , τον Λεωνιδας Κολιαστασης#Elysee_Beach_Bar με το καλύτερο beach bar στον Ωρωπό , τον Andreas Linardatos & την ErgoNutrition Hellas που θωρακίζουν τον οργανισμό μου με τα ασφαλέστερα συμπληρώματα διατροφής και τους Konstantinos Lambrou , Nikos Georgoudis & Γιάγκος Πολατίδης (Giagkos Polatidis) με την Athlon Custom Sportswear που με ντύνουν με τον ποιοτικότερο αθλητικό ρουχισμό. Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε στον αγώνα μου. Anna Maria » The Gun » . Τα καλύτερα έρχονται».