25/04/2024

Όλη κάρτα και το poster του Open Championship

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Open Championship με όλα τα μεγάλα ονόματα που θα παίξουν στη διοργάνωση.


Αναλυτικά: «Το μαχητικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει με το κοινό να περιμένει να απολαύσει τα main event που είναι «φωτιά» σε μια βραδιά που θα μείνει σημείο αναφοράς!

Η Μυτιλινάκη «The only one» Ελένη από Botonis Team με αήττητο ρεκόρ 20-0 θα διεκδικήσει ζώνη OPEN απέναντι στην ταλαντούχα Ιταλίδα Antonella Zizzi από Team D’amico να δηλώνει έτοιμη για μάχη.

Ο Pezham Tafti δάσκαλος στους Fighters Athanasopoulos θέλει ρεβάνς και τη ζώνη της διοργάνωσης από τον Saul Cavagnis από Fighters Angels Team Cucco μετά τον περσινό τους αγώνα που διακόπηκε λόγο αντικανονικού χτυπήματος.
Με ασύλληπτο ρεκόρ 50-0 θα μπεί στο ρινγκ η Πρίφτη Αντωνία από το Fight Club Galatsi βρίσκοντας απέναντι της την πρωταθλήτρια WAKO Piera Nasso από Alessandro Team που απειλεί να δώσει τέλος στο αήττητο ρεκόρ της στο γυναικείο ματς της χρονιάς.

Σε μια μάχη ενάντια σε αθλητή με παραστάσεις από Bellator, ο έμπειρος στη διοργάνωση Καλλίστης Μανώλης από NAS Camp υπόσχεται ένα θεαματικό αγώνα απέναντι στον σκληροτράχηλο Giacomo D’ Aqouino από Team Marceddu Firenze.

Στα -93 κιλά ο Προβιάς Νίκος από Diamond Camp έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί από νίκες σε επαγγελματικές βραδιές, θα δώσει σκληρή μάχη απέναντι στον Miran Fabjan «Slovenian Rocky» μπροστά στο κοινό του, με τον έμπειρο Σλοβένο να δηλώνει πως έρχεται για να πάρει τη νίκη και τη ζώνη.

Στην κορύφωση της βραδιάς το κοινό θα έχει την τύχη να ζήσει στιγμές παγκοσμίου επιπέδου, με τον Σταύρο Εξακουστίδη, δάσκαλο στο Fight Nation και προπονητή το Νάσο Αργυρόπουλο απο NAS Camp να αγωνίζεται μετά από χρόνια στην πατρίδα του ενάντια στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ιταλό Jonathan Invernino από Corifeo Combat Gym που έρχεται φουριόζος από τη νίκη με Κ.Ο. ψάχνοντας μόνο τη νίκη απέναντι στον πολυνίκη Έλληνα.

Στις 16 Μαρτίου η καρδιά των μαχητικών αθλημάτων «χτυπάει» στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.«