25/04/2024

Όλγα Λυκούδη: «Πέρασα δυσκολίες στην πανδημία, θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Η Όλγα Λυκούδη μιλάει για τους στόχους της νέας σεζόν

Για τους στόχους της νέας σεζον και τις δυσκολίες και για τις δυσκολίες που πέρασε κατά την διάρκεια της πανδημίας μίλησε στο Fightsports.gr η Όλγα Λυκούδη. Η ανερχόμενη αθλήτρια του Γιώργου Ζαννη,έχει ως μεγάλο στόχο τους αγώνες εκτός συνόρων.

Αναφορικά με την περίοδο της πανδημίας είπε:

«Δυστυχώς δεν κατάφερα να διατηρηθώ σε φόρμα, ειδικά η πρώτη καραντίνα ήταν καταστροφική καθώς δεν ήμασταν υποψιασμένοι ώστε να έχουμε οργανωθεί σωστά. Επίσης οι μετακινήσεις ήταν περιορισμένες οπότε δεν υπήρχε τρόπος να προπονηθώ με τον προπονητή μου από κοντά, φυσικά προσπαθήσαμε διαδικτυακά όπως όλος ο κόσμος.

Στη συνέχεια προέκυψε και ένα θέμα υγείας με τον θυρεοειδή το οποίο συνέβαλε στην όλη κατάσταση των κιλών κάτι το οποίο ρυθμίσαμε με τον γιατρό μου και μαζί με σωστή διατροφή πλέον τα κιλά κατεβαίνουν κανονικά. Έχω επιστρέψει καλά πνευματικά και ψυχολογικά ξέροντας ότι υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά μόνο και μόνο για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν αλλά ο στόχος είναι ένας και είναι μεγάλος, θέλω να παίξω σε διοργανώσεις εξωτερικού! Όλα καταλήγουν εκεί».

Όσον αφορά τους εγχώριους στόχους η Λυκούδη ενδιαφέρεται περισσότερο να βρει αντιπάλους που είναι σε καλό τεχνικό επίπεδο.

«Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη αθλήτρια στο μυαλό μου, ποτέ δεν είχα. Αυτό που με ένοιαζε πάντα είναι να είναι στημένη αθλήτρια και να κάνουμε ωραίο και τεχνικό παιχνίδι.

Δεν μου αρέσει το κυνήγι γύρω γύρω στο ρίνγκ και προτιμώ να αντιμετωπίζω αθλήτριες που θα μείνουν να ανταλλάξουμε ουσιαστικά χτυπήματα προσφέροντας και το ανάλογο θέαμα στο κοινό».

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον Ζαννη η Λυκούδη μίλησε εγκωμιαστικά.

«Με τον προπονητή μου πορευόμαστε πλέον μαζί πέντε χρόνια. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος πίστεψε σε μένα περισσότερο και από τον ίδιο μου τον εαυτό ακόμα. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έχω κλάψει, έχω πονέσει, έχω ιδρώσει, έχω απογοητευτεί και πάντα ήταν και είναι εκεί για να με στηρίξει καθημερινά με κάθε τρόπο και τον ευχαριστώ για αυτό. Αν με ρωτούσες πριν 5 χρόνια θα σου έλεγα, αυτό δεν είναι για μένα. Χάρη στον δάσκαλο μου πίστεψα σε μένα και μπορώ πλέον να έχω όνειρα και στόχους».

Τέλος η νεαρή kickboxer υποσχέθηκε να κάνει υπερήφανους τους υποστηρικτές της.

«Αυτό που θέλω να τους υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να επιστρέψω ακόμα καλύτερη από πριν και θα φροντίσω με τη σκληρή δουλειά μου να τους κάνω περήφανους».