27/04/2024

Όλα έτοιμα για το «NO LIMITS 20»

Η κ. Μπιτάκου με κινήσεις… αστραπή βρήκε αντίπαλο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και πλέον το μακροβιότερο σόου πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα είναι έτοιμο να… χτυπήσει καμπανάκι την 1η Δεκέμβρη στην Πάτρα.

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο Ελληνικό τηλεοπτικό showμαχητών , το NO LIMITS, επιστρέφει στην Πάτρα την πρώτη του Δεκέμβρη με την καλύτερη κάρτα αγώνων που έχει παρουσιάσει στην εξαετή παρουσία του .

Με διακριτικό τίτλο της εικοστής πλέον διοργάνωσης ‘’ The Show must go on..’’ η διοργανώτρια του NO LIMITS Γεωργία Μπιτάκου, αποφάσισε να κλείσει από την Πάτρα (που πέρυσι της χάρισε μια θριαμβευτική επιτυχία μια και το show παρακολούθησαν 6.000 θεατές) ένα σημαντικό κύκλο στην Ελλάδα και να προωθήσει το event στο εξωτερικό προκειμένου να αναδειχτούν οι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές αλλά και να προωθηθεί τουριστικά η χώρα μας μέσα από τα οδοιπορικά που πραγματοποιούνται κάθε φορά στις πόλεις που φιλοξενούν την επιτυχημένη παραγωγή.

Στη διοργάνωση της Πάτρας που θα διεξαχθεί ξανά στο Στάδιο Τόφαλος, θα πρωταγωνιστήσει ο κορυφαίος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, κατάγεται από την Πάτρα και θα προασπίσει μπροστά στο κοινό του τον τίτλο του No Limits Belt, απέναντι στον Τουρκικής καταγωγής Serhat Degirmenci, εξαιρετικό πυγμάχο που πρόσφατα νίκησε στην Καβάλα τον Σπύρο Ιωαννίδη από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς πυγμαχίας.

Το απόλυτο ξεκαθάρισμα θα γίνει στην κατηγορία των 100 κιλών και η μάχη που χρόνια τώρα αναζητούσε το φιλοθεάμων κοινό :

Ο Αντώνης Τζώρης εναντίον του Καβαλιώτη Γιάννη Στοφορίδη θα παλέψουν με όρους Κ-1 για τη ζώνη του θεσμού, μια μάχη που αναμφίβολα θα γράψει ιστορία.

Τη ζώνη του θεσμού θα διεκδικήσουν δύο μεγάλες ψυχές ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο Ιταλομαροκινός Jaouad El Byari με όρους Κ-1.

Ρεβάνς για τον Λαρισαίο Νέστωρα Μπατζέλα στο στυλ του ΜΜΑ απέναντι στον διεθνούς βεληνεκούς Βούλγαρο Emil Zahariev, που ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη( No Limits 18) από τον τιτάνα και ζήτησε άμεσα δεύτερη ευκαιρία αποσκοπώντας στην επικράτηση.

Στο στυλ του συνδιοργανωτή παγκόσμιου πρωταθλητή Σταμάτη Μπιτάκου, που θα παραστεί στη διοργάνωση της Πάτρας, στο muay thai, θα βρεθούν αντιμέτωπα δύο φαβορί, εξαιρετικά ταλέντα και ανερχόμενοι στο χώρο, ο Δημήτρης Χιώτης και ο Άρης Παναγιωτακόπουλος, ενώ η διοργάνωση θα ανοίξει με πυγμαχία, την τέχνη που εκπροσωπεί την πόλη της Πάτρας:

Ο σπουδαίος Θεσσαλονικιός πυγμάχος Σπύρος Ιωαννίδης θα βρεθεί αγωνιστικά απέναντι στον Αθηναίο Δημήτρη Ξερικό, μια μάχη αμφίρροπη και αυτή που θα συναρπάσει τους φίλους της πυγμαχίας.

Όπως πάντα πολύ μουσική, χορός, καλλιτέχνες, ειδικά εφέ, πολλές εκπλήξεις στο show της ανατροπής, της δύναμης και της αδρεναλίνης.

Πριν την επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθούν διασυλλογικοί αγώνες με πρωταθλητές από σχολές Αχαΐας και ευρύτερης Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να αναδειχτούν νέα ταλέντα καθώς και επιδείξεις πολεμικών τεχνών που διδάσκονται σε συλλόγους της Πάτρας.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών κάτι που θα σηματοδοτηθεί έντονα στην έναρξη του show αυτή τη φορά και συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η κοινή καμπάνια με το κέντρο απεξάρτησης ΑΡΩΓΗ (Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκη).

Συνδιοργάνωση : Α.Σ Δόξα Πατρών (Δάσκαλος Ανδρέας Παπαδάτος) και Δήμος Πατρέων.

 

NO LIMITS 20

‘’THE SHOW MUST GO ON…’’

ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΦΑΛΟΣ ΠΑΤΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-12-2012

ΕΝΑΡΞΗ : 21:00

PRE GAME: 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ DISCOVER – ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΠΑΤΡΕΩΣ 30) ΚΑΙ

ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ MUSICAL (Ρήγα Φεραίου 127) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ