27/04/2024

«Χωρίς ανάσα» η Πανταζή

Στις 15 Δεκεμβρίου η Μαρία Πανταζή ανέβηκε την τελευταία φορά στον ρινγκ όταν αντιμετώπισε την Amel Debhy και εννιά μέρες θα την δούμε ξανά να… ρίχνεται στην μάχη.

Πρώτα- πρώτα στις 20 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδή Aleide Lawant στο Gladiators του Τάσου Τσάλα. Αθλήτρια που σέβεται απεριόριστα όπως τόνισε σε παλαιότερες  δηλώσεις της, την “Iron Barbie” και που όπως τόνισε ο διοργανωτής των αγώνων καμία δεν ήθελε να κοντραριστεί μαζί της! Η Πανταζή δεν λέει «όχι στις προκλήσεις και έτσι αναμένεται να δούμε ένα ματς «υψηλών ταχυτήτων».

Η κορυφαία Ελληνίδα Kickboxer δεν θα μείνει όμως μόνο εκεί, καθώς στην 18 Μαΐου προκύπτει νέα πρόκληση και μάλιστα με κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως. Urban Boxing Grand Prix ο τίτλος του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Lindsay Scheer.  Λίγες μέρες αργότερα και δη στις 25 Μαΐου έρχεται το παιχνίδι με την Χριστίνα Λιναρδάτου στο Scorpion Night, σε αγώνα πυγμαχίας. Η Πανταζή τον τελευταίο καιρό προπονείται με τον Νίκο Ασκητή που έχει και τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και δείχνει έτοιμη όσο ποτέ να μην το…  κουνήσει από την κορυφή…