29/03/2024

Χρυσές επιτυχίες για τους «Glory Fighters»

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διοργανώθηκε η «Βραδιά Επιλέκτων – Μάχη στο Οκτάγωνο III» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο UFC στην Θεσσαλονίκη. Στους αγώνες  συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας που διακρίνονται στα μαχητικά αθλήματα.Aναλυτικά το δελτίο:


Για μια ακόμη φορά η πόλη της Λάρισας εκπροσωπήθηκε πανάξια από τον δυναμικό  σύλλογο «Glory Fighters» με 2 αθλητές κάτω από την τεχνική και προπονητική καθοδήγηση του κ. Τάσου Λιβάνιου. Ο πυγμάχος Γιάννης Μπιρμπίλης με το προσωνύμιο «The Country Boy» και η αθλήτρια του Kick Boxing Μαρία Τζαφούλια με το προσωνύμιο «The Princess Fighter» σημείωσαν χρυσές επιτυχίες απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους ενώ διακρίθηκαν και στο τομέα του αθλητικού ήθους και του ευ αγωνίζεσθε που αποτελεί βασική αξία των «Glory Fighters». Με τον τρόπο αυτό κέρδισαν το χειροκρότημα εκατοντάδων φίλων των μαχητικών αθλημάτων που απόλαυσαν μάχες υψηλού επιπέδου.

Η επιτυχία των αθλητών του «Glory Fighters» αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αγωνίστηκαν απέναντι σε έμπειρους αθλητές με πολλές παραστάσεις από ανάλογα τουρνουά. Η θέληση τους για διάκριση  και η άψογη τεχνική καθοδήγηση από τον προπονητή τους κ. Αναστάσιο Λιβάνιο οδήγησαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Ειδικότερα η Μαρία Τζαφούλια με knock down στον δεύτερο γύρο επικράτησε ομόφωνα απέναντι στην κατά 5 κιλά βαρύτερη Μαρία Μπακλάν ενώ ο Γιάννης Μπιρμπίλης με knock down στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Χρήστου Αβραμίδη σε μια αληθινή μάχη γιγάντων επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία προς την κορυφή της πυγμαχίας.  

Ο προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters» κ.Τάσος Λιβάνιος αφού συνεχάρη  τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στάθηκε ιδιαίτερα στο «ευ αγωνίζεσθε» που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου. Σε σχετική του δήλωση ανέφερε τα εξής: « Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ τους αθλητές του συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους αλλά και να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Οι επιτυχίες του συλλόγου μας έρχονται σαν αποτέλεσμα μιας σκληρής και επίπονης διαδικασίας που συνδυάζει την κατάλληλη προπόνηση και διατροφή. Τα μαχητικά αθλήματα είναι  ανερχόμενα και συναρπαστικά, απολύτως ασφαλή  συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκγύμναση  του σώματος και του μυαλού.  Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους να αναδείξουν το άθλημα μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας»

Υπενθυμίζεται ότι οι Glory Fighters στεγάζονται στην Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του Ε.Α.Κ στο Αλκαζάρ. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 5-8 το απόγευμα, ενώ λειτουργούν αγωνιστικά τμήματα Παιδικού και Ενηλίκων για αρχάριους και προχωρημένους.