19/04/2024

Χριστίνα Χάρις Στελλίου: Πρώτα η Αγγλία και μετά η Κρομμύδα

Η νεαρή αθλήτρια του Sanda μίλησε δύο μέρες πριν την μάχη της στην Αγγλία, αποκλειστικά στο Fightsports.gr. Η Χριστίνα Χάρις Στελλίου ξενιτεύεται για άλλη μία φορά, ώστε να παίξει στο στυλ που της ταιριάζει.

« Το Sanda είναι το στυλ μου, απλώς χρειαζόμαστε περισσότερες εμπειρίες και δυνατούς αγώνες. Γι’ αυτό παίζουμε όλα τα στυλ», τόνισε αρχικά η ελπιδοφόρα αθλήτρια που περιέγραψε τι την περιμένει στην Αγγλία.

«Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Είναι ματς για Ευρωπαϊκό τίτλο που είναι αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου. Επιπλέον είναι πρώτη φορά, που Έλληνας παίζει για Ευρωπαϊκό τίτλο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη», ανέφερε ενώ για το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Φωτεινή Κρομμύδα στο Cage Survivor είπε.

« Χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεται. Είναι ακόμα μία πρόκληση για μένα. Η αντίπαλος μου απέδειξε τις δυνατότητες της. Όσο καλύτερη είναι, τόσο σημαντικότερο και το αποτέλεσμα. Ο προπονητής μου Άγγελος Σταματιάδης, θα με προετοιμάσει καταλλήλως. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Αν δεν πίστευε σε μένα δεν θα δεχόταν τον αγώνα. Συνεπώς, το μόνο που έχω να κάνω, είναι να ακολουθήσω την προπονητική διαδικασία που θα επιλέξει. Προέχει η Αγγλία όμως τώρα. Ευχαριστώ και τον συναθλητή μου Ηλία Σπετσιώτη που αγωνίζεται και εκείνος μαζί μου. Είναι δίπλα μου και με στηρίζει πάντα».