23/04/2024

Χριστίνα-Χάρις Στελλίου: Μαζεύουμε εμπειρίες

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Δύο ματς κολλητά για την Χριστίνα- Χάρις Στελλίου που δείχνει να μην φοβάται τις προκλήσεις που έρχονται απέναντι σε Ιωάννα Tσίχλα και Έμι Κουγιουμτζόγλου σε Open Championship και Gods of War αντίστοιχα.

« Βρίσκομαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σε μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά που ως βασικό στόχο έχω την παρουσία μου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Sanda στην Ρουμανία τον Μάιο. Και στους δύο αγώνες θέλω να δείξω μία καλή εικόνα και να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Είμαι αθλήτρια του Sanda και αγωνίζομαι με όρους Κ-1 που δεν είναι το στυλ μου. Στο Sanda έχω ρεκόρ 27-1, ενώ έχω κατακτήσει την 3η θέση στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Ταλλίν της Εσθονίας το 2012, ενώ στο Kickboxing έχω ρεκόρ 6-0», ανέφερε η ταλαντούχα αθλήτρια του Σπάρτακου Νίκαιας που για το τέλος έκανε ειδική μνεία στην Έμι Κουγιουμτζόγλου.

« Για τον αγώνα με την Έμι, είναι  μεγάλη μας τιμή η πρόσκληση του Στέλιου Πολίτη για να αγωνιστούμε απέναντι σε μια τόσο έμπειρη αθλήτρια. Η εμπιστοσύνη αυτή μας υποχρεώνει να παρουσιάσουμε εικόνα αντάξια της πρόσκλησης και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον».