26/04/2024

Χρήστος Μνατσακανιάν: Όρεξη και πάθος για το Adrenaline Explosion

O μαχητής του Golden Gloves θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο Adrenaline Explosion στις 27 Οκτωβρίου.


Ο Χρήστος Μνατσακανιάν δηλώνει αφοσιωμένος στον στόχο του και ανυπομονεί να ανέβει στο ρινγκ και να δείξει την δουλειά του. Αναλυτικά η συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του promotion. 

Πότε ήταν η πρώτη σου επαφή με το kick boxing;

«Η πρώτη μου επαφή με το kick boxing ήταν τον Φεβρουάριο του 2016»

Τι σημαίνει για σένα το kick boxing;

«Είναι κάτι που με εκφράζει και με κάνει να νιώθω γεμάτος ενέργεια. Είμαι προετοιμασμένος να θυσιάσω πολλά, γιατί ο δρόμος του πρωταθλητισμού είναι δύσκολος κι εγώ είμαι αποφασισμένος να πετύχω».

Είσαι ένας πολλά υποσχόμενος νέος kick boxer, ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

«Έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι εδώ που είμαι, αλλά έχω μεγάλα σχέδια και ο χρόνος δεν περιμένει, οπότε είμαι πρόθυμος να τα δώσω όλα για να φτάσω στην κορυφή».

Είναι κάτι που έπρεπε να αφήσεις πίσω για τις ανάγκες προετοιμασίας στην διοργάνωση Adrenaline Explosion;

«Παρά τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχω, όπως κάθε άνθρωπος, τα καταφέρνω και δίνω μεγάλη βάση και προτεραιότητα στις προπονήσεις μου. Είναι απαιτητικό αυτό που κάνω και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα».

Έχεις κάποιο μυστικό για να διατηρείς την φυσική σου κατάσταση;

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Μόνο όρεξη, πάθος, υπομονή και επιμονή για αυτό που κάνω».

Κάποιο μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον αντίπαλο σου;

«Να κάνει μια καλή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Και να είναι στις 27/10 στο ρινγκ του Adrenaline Explosion για έναν δυνατό αγώνα».

Γνωρίζεις ότι θα παίξεις στην διοργάνωση που έχει σχεδιάσει ο δάσκαλος σου ποια είναι τα συναισθήματα σου για αυτό;

«Αρχικά δεν ήξερα για την νέα του προσπάθεια. Όταν με ενημέρωσε, χάρηκα γιατί γνωρίζω τις ικανότητες και το όραμα του. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και ξέρω ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να στηρίξει τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση, χωρίς διακρίσεις.

Νιώθω μεγάλη ευθύνη, καθώς ξέρω ότι θα είμαι στο επίκεντρο της προσοχής και γι’ αυτό θα δώσω το 100% για να βγάλω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια του, στην οποία θα είμαι παρών».