19/04/2024

Χρήστος Κίτσος: Είμαι μαχητής και δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος!

Ο Χρήστος Κίτσος έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του Αποστολή Πολυχρονάκη και τον «Πρωτέα Ραφήνας» κερδίζοντας στη πρώτη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του στη διοργάνωση της περασμένης σεζόν μεταξύ του «Gods of War» και της κινεζικής WLF.   


Στο «Gods of War 9» που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο Αμαρουσίου «ΔΑΙΣ» ο Στέλιος Πολίτης εμπιστεύεται ξανά τον Χρήστο Κίτσο και το team του δίνοντας του μάλιστα την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει για τίτλο της WKU!

Αντίπαλος του «The Hawk» θα είναι ο εξίσου καλός kickboxer Θάνο Μακροδημήτρης και το Fightsports επικοινώνησε με τον μαχητή που προπονείται στον «Πρωτέα Ραφήνας» για μικρή συζήτηση όσον αφορά αυτό το παιχνίδι τίτλου στις 29 Ιανουαρίου.

Ξανά σε μεγάλη διοργάνωση, ξανά στο GOW. Πώς νιώθεις που Στέλιος Πολίτης σου δείχνει την εμπιστοσύνη του;

-Χαίρομαι πάρα πολύ κατ’αρχήν που μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στον «Πρωτέα Ραφήνας» μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω σε μεγάλες διοργάνωσης της χώρας όπως το «GOW». Νιώθω λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κύριος Στέλιος Πολίτης μου δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του ξανά. 

Παίζεις για τίτλο. Έξτρα κίνητρο σε τέτοιου είδους αγώνες;

-Σαφέστατα το κίνητρο είναι τεράστιο. Μια καταξιωμένη ζώνη, πόσο μάλλον όταν είναι της Ομοσπονδίας της WKU, άρα αυτό με κάνει να δουλεύω σκληρότερα στις προπονήσεις.

Λόγω εορτών δυσκολεύτηκες καθόλου στην προετοιμασία σου;

-Όχι, δεν μπορώ να πω πως δυσκολεύτηκα στην προετοιμασία μου παρά τις διακοπές των εορτών, διότι υπήρχε και υπάρχει σωστή οργάνωση και προγραμματισμός μεταξύ εμένα και του προπονητή μου Αποστολή Πολυχρονάκη και του προπονητικού μας team. 

Είσαι ένα παιδί που δίνει μάχη μέσα στο ρινγκ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θα σε δούμε στο ίδιο μοτίβο και στο ΔΑΙΣ;

-Είμαι μαχητής! Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και έχω αποδείξει κάποια πράγματα μέχρι στιγμής στο χώρο και θα φροντίσω να είμαι 100% ετοιμοπόλεμος στις 29 Ιανουαρίου έτσι ώστε να με δείτε σε πολύ καλύτερο ρυθμό εκείνη τη μεγάλη βραδιά σε σύγκριση με τις προηγούμενες φορές. Τα λέμε λοιπόν στο «ΔΑΙΣ».