20/04/2024

Χρήστος Αβραμίδης: Η «αποκάλυψη» του Kimbo μιλάει στο Fightsports.gr

Μπήκε από το «παράθυρο» στο event. Ο Χρήστος Αβραμίδης αντικατέστησε τον Αλέξη Φιλιππίδη επάξια, παίζοντας τον Αλέξη Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Μιχαλόπουλο στα ίσια.

Ο ίδιος μίλησε στο Fightsports.gr για την συμμετοχή του στην οκτάδα, για τους υπόλοιπους μονομάχους, αλλά και την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πυγμαχίας κόντρα στον Πετρόπουλο. Αρχικά ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε για την προετοιμασία του.

«Θεωρώ ότι θα είχα μία καλύτερη εμφάνιση αν γνώριζα εκ των προτέρων για την συμμετοχή μου, καθώς η προετοιμασία δεν ήταν ολοκληρωμένη. Η εμφάνιση ήταν και για μένα έκπληξη. καθώς οι Παπαδημητρίου και Μιχαλόπουλος ήταν πολύ έμπειροι. Με τις οδηγίες της γωνίας μου, του Νίκου Κονδυλάκη, θεωρώ πως αποτέλεσα κι εγώ έκπληξη για αντιπάλους και θεατές. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα», τόνισε ο φέρελπις kickboxer που σε ερώτηση μας αν ο καλύτερος της οκτάδας ήταν και ο νικητής απάντησε αινιγματικά.

« Για μένα δύο ήταν οι νικητές της οκτάδας», τόνισε ενώ σύγκρινε Παπαδημητρίου και Μιχαλόπουλο καθώς αντιμετώπισε και τους δύο.

« Θεωρώ τον Μιχαλόπουλο πιο έμπειρο αλλά τον Παπαδημητρίου πιο μαχητικό. Είναι πολύ διαφορετικοί. Στο πρώτο αγώνα ήμουν σφιγμένος, η διοργάνωση ήταν μεγάλη και πρώτη φορά έπαιζα σε παρόμοιο παιχνίδια. Στο δεύτερο fight έδειξα τον πραγματικό μου εαυτό, όμως ομολογώ πως ο Μιχαλόπουλος με δυσκόλεψε περισσότερο».

Για το τέλος ο Αβραμίδης αναφέρθηκε στον ερχόμενο αγώνα πυγμαχίας με τον έμπειρο Πετρόπουλο.

« Προπονούμαι στο kickboxing και την πυγμαχία κι έχω κάποια σχετική εμπειρία στα δύο στυλ. Θεωρώ πως το μποξ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό θα προσπαθήσω να δείξω. Προπονούμαι με τον δάσκαλο μου Νίκο Κονδυλάκη δύο χρόνια και παρά τον λίγο καιρό που ασχολούμαι εγώ και οι συναθλητές μου εξελισσόμαστε και δράττουμε των ευκαιριών που μας δίνονται». 

Φώτο: Καρτέρης