25/04/2024

Φουλάρει ο Μπατζάκας για Gods of War

Χθες σας ανακοινώσαμε το ενδιαφέρον παιχνίδι του Γιώργου Μπατζάκα με τον Γιώργο Τσιούστα στο Gods of War στις 24 Μαρτίου.


Ο Μπατζάκας προέρχεται από την σχολή του Royal Academy- Mogadam Team που έχει αναδείξει και άλλους αθλητές όπως οι Σταύρος Γεωργίου, Γιάννης Καμπιλαυκά, Νάσια Γεωργίου, Νίκη Πανταζή, .

Η αναμέτρηση θα γίνει στην κατηγορία των 85 κιλών και ο Μπατζάκας προετοιμάζεται πυρετωδώς παρέα με τον προπονητή του Αχιλλέα Mogadam. O Έλληνας kickboxer είναι 24 ετών, και τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην συγκεκριμένη σχολή του Royal Academy of Kick-Boxing & Muay Thai .

Έχει καταφέρει να φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο, κατακτώντας πρώτα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος το 2018, στα στυλ low kicks και Κ-1, ενώ το 2017 αγωνίστηκε σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία όπου πήρε την δεύτερη θέση της ISKA- WKU.

Όπως πιστεύει ο προπονητής του, πρόκειται για αθλητή αποφασισμένο να φτάσει ψηλά, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως ο Mogadam δουλεύει αυτή την περίοδο με άλλα δύο τρία παιδιά τα οποία θα δούμε μελλοντικά στις διοργανώσεις. Αυτοί είναι οι Γιώργος Σκαρής, Ιάσονας Επιφάνης και Γιώργος Μελένιος.