26/04/2024

Φοβερό αφιέρωμα του Glory στον Passenier που αποκαλύπτει: Mία φορά φώναζα τόσο πολύ σε παίκτη μου στο ζέσταμα που νόμιζαν ότι πλακωνόμαστε!

Ο Mike Passenier είναι αυτό που λέμε ένα όνομα μία ιστορία για το παγκόσμιο kickboxing και την ολλανδική σχολή που είναι η κορυφαία στο είδος της. 


Ένα φοβερό αφιέρωμα του Glory ενόψει της 45ης εμφάνισης του στις 30 Σεπτεμβρίου, αφορά τον coach των πρωταθλητών, όπως ο Badr Hari, o Murthel Groenhart και άλλοι. Ο Ολλανδός μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ένα περιστατικό με παίκτη του στα αποδυτήρια πριν ξεκινήσει το ματς.

«Ήμουν με τον Manhoef που είναι από τους παίκτες που χρειάζεται φωνές για να ξυπνήσει στην προθέρμανση. Εκεί αρχίσαμε να φωνάζουμε και οι δύο μέχρι που μπήκαν 20 σεκιούριτι να μας χωρίσουν γιατί νόμιζαν ότι πλακωνόμαστε(γέλιο)», ανέφερε ενώ συνέχισε για το πως ξεκίνησε να διδάσκει kickboxing.

«Μερικές φορές δίδασκα σε κάποια τμήματα και μου πρότειναν να το κάνω συχνά. Τους είπα πως αυτό δεν είναι για μένα. Τελικά το έκανα, αλλά ποτέ δεν προσπάθησα να αλλάξω τους μαχητές μου, παρά μόνο να τους βελτιώνω. Πολλοί το κάνουν καλύτερα από μένα αλλά δεν είναι…εγώ», καταλήγει. Δείτε το βίντεο.