16/04/2024

Φλοριάν στο Fightsports: «Στην Ελλάδα επιστρέφω μόνο για τον Ζαμπίδη»

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ενδεχόμενο να δώσει ματς στην Ελλάδα ο Φλοριάν Μάρκου ο οποίος έχει κάνει μετάβαση στην επαγγελματική πυγμαχία και προπονείται στην Αγγλία.

 

Το Fightsports.gr απόψε κλείνει μια για πάντα το συγκεκριμένο κεφάλαιο με τον ίδιο τον Φλοριάν Μάρκου ν’ απαντάει για το μέλλον του στα ελληνικά ρινγκ…

Μόλις μερικές ώρες αφότου ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε γνωστή την επιστροφή του στη δράση, μετά το 2015, ο «TNT» ζήτησε να τοποθετηθεί και όπως συνηθίζει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις έριξε «βόμβα» στη «βόμβα» του «Iron Mike».

«Ολα τα χρόνια με προκαλούν όλοι στην Ελλάδα. Εγώ, τους έχω κερδίσει όλους από τον Μπένοφ, τον Κακουμπάβα, τον Εξακουστίδη, τον Νικολαΐδη, τον Γκερέκο, τον Καραγκό. Όλους…» έγραψε στην ανακοίνωση που απέστειλε αποκλειστικά στο Fightsports ο Μάρκου.

Η συνέχεια είναι αυτό που λέμε όλα τα λεφτά: «Ο μόνος για τον οποίο θα επέστρεφα για να δώσω ματς στην Ελλάδα και μάλιστα στο στυλ του kickboxing θα ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης, κανένας άλλος. Όλα αυτά βέβαια κατόπιν μιας σωστής επαγγελματικής πρότασης.«