29/04/2024

Φλοριάν: «Μην μου μιλάτε για τον άχρηστο τον Μελέτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά πήρε ο Φλοριάν Μάρκου μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει ο νικητής αυτής της μάχης Μπιτάκος Vs Μάρκου τον Μελέτη Κακουμπάβα σε επόμενο event. 


«Ποιος Μελέτης» είπε ο Μάρκου. «Μην μου μιλάτε για αυτόν τον άχρηστο. Ο Μελέτης παίζει 5 αγώνες στα 5 χρόνια και τους 4 τους χάνει. Δεν έχει καμία σχέση ο ένας αγώνας με τον άλλον. « συμπλήρωσε όμως δεν άφησε την ατάκα ασχολίαστη ο νυν αντίπαλος του Σταμάτης Μπιτάκος που έχει το «αίμα» του Promoter μέσα του και ακολούθησε η εξής επική «στιχομυθία»:

Μπιτάκος: «Ναι αλλά σε έχει κερδίσει μια φορά Μάρκου»

Μάρκου: «Με κέρδισε σε αγώνα που ήμουν τραυματισμένος και έπαιξα μόνο για τον κόσμο. Όταν παίξαμε ρεβάνς μετά από 4 μήνες σταμάτησε στον 2ο γύρο. »

Μπιτάκος: Είστε 1-1 πρέπει να γίνει ένα ματς.

Μάρκου: «Του έχω στείλει μήνυμα εγώ προσωπικά αλλά είναι τόσο χέστης που δεν παίζει. Είσαι άνδρας; Του λέω, Θέλεις να παίξουμε; Γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καλό. Και μου λέει δεν είμαι έτοιμος και πήγε και έπαιξε στην… Εσθονία και έχασε από μέτριο αντίπαλο. Πήγε στη Ρωσία και έχασε, πείτε μου ποιον έχει κερδίσει, κάποιον αξιόλογο αθλητή.»

Μπιτάκος: «Εσένα »

E Κάπου εκεί δεν μπορούσε παρά να γελάσει και ο Φλοριάν όπως και όλος ο κόσμος που ήταν στην συνέντευξη τύπου.

Δείτε όλη την δήλωση στο 02.01.28