27/04/2024

Φεζουλάι: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε την ρεβάνς με τον Τζώτζο»

Ο Brutal προκαλεί για ρεβάνς τον Νίκο Τζώτζο

Ο Νίκος Τζώτζος πέτυχε μία σημαντική νίκη χθες εκτός συνόρων και ο Γιάννης Φεζουλάι που έκανε φοβερή σεζόν το 2019 θέλει να πάρει την ρεβάνς από τον αθλητή του Κραταιού.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Fightsports.gr ο Φεζουλάι περιμένει μία πρόταση που θα τον καλύπτει από οποιαδήποτε Ελληνική διοργάνωση ώστε να ξεκαθαρίσει ο καλύτερος 80αρης της χώρας.

«Θεωρώ τον Τζώτζο πολύ αξιόλογο αθλητή και θέλω να παίξω την ρεβάνς μαζί του. Πιστεύω πως είμαστε οι δύο καλύτεροι της κατηγορίας αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Εφόσον βρεθεί μία διοργάνωση που θα καλύπτει τις απαιτήσεις μας θα παίξω μαζί του και θα προσφέρουμε θέαμα στο κοινό», τόνισε ο μαχητής του Kritikos Camp που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας καθώς θα αγωνιστεί στο Komodo και στην νεοσύστατη διοργάνωση GFS που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Φεζουλάι την περασμένη σεζόν είχε μόνο νίκες στο ενεργητικό του. Ο Τζώτζος είναι ο αθλητής που τον είχε κερδίσει το 2018 σε τετράδα και ο Brutal έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παίξει μαζί του.