16/04/2024

Φίλιππος Χρυσάκης: «Πάνοπλος» για το Battle 4

Φορτσάτος έρχεται ο Φίλιππος Χρυσάκης για την μάχη του με τον Χρήστο Κουτσομύτη στις 10 Μαρτίου στο πλαίσιο του Battle 4. Ο ίδιος τόνισε στο Fightsports. gr ότι προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο ο χρόνος θα γίνει σύμμαχος για να τον ξεπεράσει και υπογραμμίζει πως θα είναι «πάνοπλος» για τον αγώνα με τον Χρήστος Κουτσομύτης.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Φίλιππε σε καλωσορίζουμε στο Fightsports. gr. Πως είσαι αγωνιστικά και ψυχολογικά ενόψει της μάχης σου;
Είμαι πανέτοιμος σε αγωνιστικό επίπεδο αν και προέρχομαι από έναν σοβαρό τραυματισμό, το ξεπερνάω και την ημέρα του αγώνα θα είμαι πάνοπλος. Όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα είναι κάτι που έχω μάθει να το διαχειρίζομαι αν κι αυτή την περίοδο έχω ψυχολογία στα ύψη.
Σε έχει επηρεάσει το γεγονός πως είσαι ταυτοχρόνως προπονητής αλλά και ενεργός αθλητής;
Το να είσαι δάσκαλος αλλά και ενεργός αθλητής, φαντάζει απλό αλλά στην πραγματικότητα τόσο δύσκολο. Ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσεις στον εαυτό σου ως αθλητής είναι πολύ λίγος, διότι πολλά παιδιά μικρά και μεγάλα σου εμπιστεύονται όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να είσαι πάντα στις επάλξεις, γι’ αυτό εξάλλου θέλω να αφήσω την ενεργό δράση και να αφοσιωθώ στους μαθητές μου, δίνοντας την μάχη μου αυτή την φορά έξω απ’ το ρινγκ, αλλά πάντα δίπλα τους.
Το κλείσιμο της καριέρας γίνεται με τον τρόπο που ονειρευόσουν;
Αυτό το αγωνιστικό κλείσιμο ήθελα να κάνω σε μία μεγάλη διοργάνωση δίπλα σε μεγάλα και αξιόλογα ονόματα, όπως οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο Battle 4, που κατά την γνώμη μου είναι ο αφρός του Kick Boxing σήμερα( χωρίς βέβαια να θέλω ν’ αδικήσω κάποια άλλα παιδιά που όντως κι εκείνα είναι αξιόλογα). Επομένως δεν θα μπορούσα ν’ αντισταθώ στην πρόκληση που λέγεται Battle και χάρη στον κύριο Κωνσταντινίδη τελικά θα είμαι κι εγώ εκεί. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Mr. Battle για την τιμή που μου κάνει και κατ’ επέκταση για την προσφορά του στο χώρο, μια και τα promotions του, κάνουν δημοφιλές, ένα άθλημα που μέχρι χθες ήταν άγνωστο στο πολύ κόσμο και φάνταζε στους γονείς βάρβαρο, αποτρέποντας τους, να στρέψουν τα παιδιά τους προς τις σχολές μας. Πράγμα τ’ οποίο αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.
Έχει μελετήσει τον ερχόμενο αντίπαλο σου;
Το μόνο που ξέρω και το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι πως γνωρίζω πως είναι αξιόλογος αθλητής και προέρχεται από μία σχολή κι έναν δάσκαλο που εκτιμώ ιδιαίτερα.

Για το τέλος καλώ όλο τον κόσμο να είναι εκεί, καθώς θα είναι μία γιορτή. Ευχαριστώ πολύ κι εσάς ιδιαίτερα που μου δώσατε το βήμα να πω κάποια πράγματα και συνεχίστε την αξιόλογη δουλειά σας.