23/04/2024

Τo «Super 3» του Colosseum με Παπαδημητρίου, Κοχλιαρίδη και Παπαδόπουλο

Τριπλό μπαμ ανακοινώνει σήμερα το Colosseum που βάζει στην main card τους Νίκο Παπαδημητρίου, Παύλος Κοχλιαρίδη και Γιαννάκη Παπαδόπουλο.


Για τον Παπαδημητρίου ήταν γνωστό εδώ και μερικές μέρες πως θα είναι στην κάρτα του Κολοσσιαίου ενώ οι Κοχλιαρίδης και Παπαδόπουλος είναι οι «φρέσκοι» της κάρτας.

Ο Sweet Kill είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του kickboxing τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι Κοχλιαρίδης και Παπαδόπουλος έχουν δώσει σημαντικούς αγώνες στο εξωτερικό. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του promotion.

«Το Colosseum F.S. όχι μόνο προχωράει προς την ολοκλήρωση της πραγματικά καταπληκτικής μέχρι στιγμής κάρτας αγώνων του, αλλά εκτοξεύει υπερβολικά τον πήχη για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ανακοινώνει άλλα τρία Α’ κλάσης διεθνή παιχνίδια με πρωταγωνιστές τον Νίκο Παπαδημητρίου στα -74 Κ1, τον Παύλο Κοχλιαριδη στα -91 Κ1, από τους Budofighters του Νάσου Γλυκή και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στα -70 Κ1 από το Arena Team του Δημήτρη Μακρίδη.

Αντίπαλοι τους από την Ρουμανία πρωτοκλασάτα ονόματα της χώρας, σκληροτράχηλοι και πολύ τεχνικοί αθλητές, προκαλούν και υπόσχονται να δώσουν μάχες που θα συγκλονίσουν. Η πρώτη κάρτα αναρτήθηκε. Μείνετε Συντονισμένοι γιατί η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Colosseum Fight Show. Να είστε όλοι εκεί».

Colosseum Fight Show: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για 5 διπλές προσκλήσεις