16/04/2024

Τo Fight Club σε Κ1 Open 2017 και Bellator

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα K1 Open 2017, που διεξήχθη στις 8,9 και 10 Δεκεμβρίου, στη Φλωρεντία της Ιταλίας, βρέθηκε το Fight Club, μέρος της αποστολής της ISKA Hellas, αποτελούμενης από 70 προπονητές, αθλητές, διαιτητές, συνοδούς.Aναλυτικά το δελτίο του Fight Club Galatsi. 


Από το δίκτυο του Fight Club, συμμετείχαν 4 αθλητές με προπονητές τους Γιάννη Θεοφάνους και Δημήτρη Κοντό και τελικό απολογισμό 3 μετάλλια [Κώστας Κοντός (Χάλκινο), Νίκος Δημητρός (Χάλκινο), Λευκοθέα Κάσκαρη (Χάλκινο), Χαράλαμπος Καρώνης] και τη στενή συνεργάτιδα του δικτύου, Αλεξία Θεοδωρακοπούλου του Α.Σ. Πελοπίδας, 2 αθλητές και απολογισμό 1 μετάλλιο [Λευτέρης Παναγόπουλος, Νίκος Ρίνης (Χάλκινο)].

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους στην Ιταλία, η ελληνική ομάδα, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου, το BELLATOR, το οποίο διεξήχθη επίσης στη Φλωρεντία, στις 9 Δεκεμβρίου, και στο οποίο συμμετείχε o αθλητής του Στέλιου Πολίτη, Γιάννης Μπούκης κόντρα στον Αμερικανό Raymond Daniels.

Ο αθλητής του Στέλιου Πολίτη ήταν το main event του Bellator Kickboxing απέναντι στον πολυδιαφημισμένο πρωταθλητή Glory και Bellator, Raymond Daniels σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου, με το Γιάννη να πιέζει 3 γύρους, και τον Daniels να ξεφεύγει και να μαζεύει τα σημεία που χρειαζόταν για να κερδίσει τον αγώνα, αλλά με φθορές. Το μέλλον ανήκει στον Έλληνα αθλητή ο οποίος στάθηκε επάξια στις περιστάσεις ενός τέτοιου αγώνα στο κατάμεστο Nelson Mandela Forum της Φλωρεντίας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή για μια εξαιρετική παρουσία.