23/04/2024

Τσοχαταρίδης: Να διαφημίσω το kickboxing στο Adrenaline Explosion

Η νεοσύστατη διοργάνωση φιλοξενεί σημαντικά ονόματα του kickboxing αλλά και ταλαντούχους αθλητές όπως ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης. Ο νεαρός kickboxer μίλησε στο επίσημο σάιτ του Adrenaline Explosion για τον ερχόμενο αγώνα του στις 27 Οκτωβρίου. 


«Το κίνητρο πλέον είναι η κορυφή, η δίψα μου για να γίνω ένας από τους κορυφαίους αθλητές τού κόσμου και να παραμείνω για πολλά χρόνια σε αυτή την θέση, και να τιμήσω την χώρα μου, την πόλη μου, τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα,  αυτό το τελευταίο είναι και ο πιο σημαντικός στόχος μου», ήταν τα πρώτα του λόγια ενώ αναφέρθηκε στις θυσίες που κάνει για το σπορ.

«Εφόσον επέλεξα να ακολουθήσω τον πιο δύσκολο δρόμο του αθλήματος, να αγωνίζομαι φυσικό είναι και αυτά που θα πρέπει να κάνω να είναι εξίσου σκληρά και επίπονα, αλλά έχω την ομάδα μου που όταν πάω λίγο να λυγίσω στην προπόνηση αλλά και στην διατροφή μου,  με στηρίζουν, και μου λένε δεν είσαι μόνος σου, είμαστε κι εμείς μαζί σου άρα η σκληρή προετοιμασία γίνεται αυτόματα περίπατος».

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια είπε:

«Να είμαι πάνω από όλα υγιής και να αγωνιστώ με την αφρόκρεμα του παγκοσμίου kick Boxing, αυτό είναι το μόνο σχέδιο που έχω στο μυαλό μου, όλα τα άλλα σχέδια, ανήκουν στο manager μου τον κύριο Deni Leonidis και στην ομάδα μου που θα με προετοιμάσουν όταν έρθει εκείνη στιγμή να είμαι έτοιμος να δώσω θέαμα στο κόσμο».

Tέλος ο στόχος του ενόψει του event είναι ξεκάθαρος:

«Η νίκη φυσικά, και το να βοηθήσω και εγώ, από την μεριά μου να διαφημίσω το άθλημα που κάνω στον κόσμο που θα έρθει να με δει…Και τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους να μην φοβούνται να γράψουν τα παιδιά τους σε σχολές kick Boxing».

Την υπόλοιπη συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ.