26/04/2024

Τρεις παίκτες που θα μπορούσαν να κοντράρουν τον Μάρκου στην Ελλάδα

Η κατηγορία δεν έχει πολλές επιλογές, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Στέλιος Παπαδόπουλος, παίζει μποξ στην Αμερική, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος αναχωρεί για άλλες πολιτείες, ο Μελέτης Κακουμπάβας είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Σίγουρα οι επιλογές στα κιλά του Φλωριάν Μάρκου, δεν είναι πολλές αλλά υπάρχουν τρεις παίκτες που θα μπορούσαν να τον κοντράρουνν. Πάμε να τους δούμε.

Νίκος Παπαδημητρίου

Είναι η καλύτερη λύση που θα μπορούσε να προκύψει αυτή την στιγμή. Τον στυλ του με τα πολλά γόνατα, θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Μάρκου που δείχνει πως ζορίζεται περισσότερο με αθλητές που δεν είναι μονοδιάστατοι αλλά έχουν στο παιχνίδι τους και τα… πόδια. Ο Παπαδημητρίου έχει τεράστια εμπειρία, είναι αθλητής τοπ επιπέδου και η μόνη ένσταση είναι αν μπορούν να τα βρουν στα κιλά

Αλέξης Παπαδημητρίου

Είναι σίγουρα ρίσκο η επιλογή του διότι δεν έχει συνεχή αγωνιστική δράση ωστόσο είναι ένας πολύ ικανός αθλητής. Ήταν εξαιρετικός στο FFC σε αγώνα ΜΜΑ, αλλά πιστέψτε μας στους αγώνες kickboxing που τον έχουμε παρακολουθήσει είναι ακόμα καλύτερος. Στάθηκε άτυχος στην αλησμόνητη οκτάδα του Kimbo, όταν χτύπησε στο ματς με τον Αβραμίδη. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν είχε φτάσει τελικό….

Γιάννης Σκορδίλης

Πολλοί θα πουν ότι μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο ματς. Οι αγώνες που δίνει εκτός συνόρων πρέπει να είναι οι περισσότεροι που έχει δώσει οποιοσδήποτε Έλληνας αθλητής τα τελευταία χρόνια . Μαζεύει εμπειρίες και όχι μόνο, καθώς κερδίζει και τα παιχνίδια. Έχει ταλέντο, είναι αξιόπιστος, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές και όπως ο Μάρκου πήρε ευκαιρίες με μεγάλους αθλητές στο ξεκίνημα του(βλέπε Μπένοφ, Μελέτης), έτσι αξίζει κι αυτός μία ευκαιρία.