25/04/2024

Τρεις νίκες για το Fight Club Αλιβέρι στο International Fight Club Open

Tρεις νίκες πέτυχε το Fight Club Aλιβέρι στο International Fight Club Open που διεξήχθη την Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με 3 νίκες στις αποσκευές τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, επέστρεψαν οι αθλητές του Fight Club Aλιβέρι και του Δ. Κοντού, Άννυ Γλάρου, Νίκος Δημητρός και Χρυσαλένια Δενδρινού , από τη διοργάνωση του Ιωάννη Θεοφάνους International Fight Club Open, την Kυριακή που μας πέρασε. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά του Συλλόγου μας που έπαιξαν πολύ ωραία αλλά έχασαν στα σημεία.
Ο Δημητρός αντιμετώπισε τον Γιώργο Σαίτη της Kotsakis Team, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που τον δυσκόλεψε από την αρχή, χάνοντας στα σημεία. Στο δεύτερο αγώνα του απέναντι σ’ έναν παίχτη της Zambidis Team κέρδισε ομόφωνα στα σημεία με πολύ ωραίους συνδιασμούς.

Η Γλάρου και η Δενδρινού, αντιμετώπισαν δύο παίχτριες της Κ1 Danaos, μετά από δύο συναρπαστικoυς αγώνές, τα κορίτσια μας κατάφεραν να επικρατήσουν και να πάρουν τελικά τη νίκη με ομόφωνη απόφαση.

Παράλληλα, στον μεγάλο αγώνα του Μπάμπη Καρώνη, ο οποίος έπαιξε στις πυραμίδες Κ1 του International Fight Club Open στην κατηγορία των +92kg για το έπαθλο των 1000 € απέναντι σε δύο πολύ έμπειρους αθλητές. Στον πρώτο του αγώνα αντιμετώπισε έναν παίχτης της Fight Club Stockholm , κερδίζοντάς τον. Στο δεύτερο αγώνα του αντιμετώπισε έναν πολύ έμπειρο αθλητή της Exakoustidis Team, τον Αγγελή Κώστα, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα έχασε με πολύ μικρή διαφορά στα σημεία φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Επόμενο ραντεβού η διοργάνωση Κ1 στην Ιταλία».