29/03/2024

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος στο Kickboxing ο Mnatsakanyan

Για 3η συνεχόμενη χρονιά πανελλήνιος πρωταθλητής της Ελλάδος , πλέον και στην κατηγορία αντρών -75 kg Α’ κατηγορία , μετά από τις 2 συνεχόμενες χρονιές κατηγορία εφήβων -67 kg , -71 kg. Αναλυτικά οι δηλώσεις του High Voltage Mnatsakanyan.


«Τα σχέδια μας όπως έχουμε αναφέρει με τον προπονητή μου στις προηγούμενες δηλώσεις μας , είναι μεγάλα και προκαθορισμένα , ήταν σημαντική η κατάκτηση μου πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών και νιώθω χαρούμενος και περήφανος.

Έχω πετύχει τους στόχους που είχαμε θέσει για το έτος 2018 και αυτό το πρωτάθλημα ήταν ένα από τα σημαντικότερα. Είχα να αντιμετωπίσω αθλητές πλέον από όλες τις ηλικίες και μάλιστα από αυτούς και κάποιοι με πολλούς επαγγελματικούς αγώνες στο ενεργητικό τους.

Λίγα λόγια για τους αγώνες και τους αντιπάλους που αντιμετώπισα. Στους προκριματικούς αγώνες στο αγωνιστικό στυλ Low Kick πήρα μια ήττα η οποία δεν μου άξιζε αλλά κρατάμε τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μετά την απόφαση των διαιτητών, διότι μου έδωσε ισχυρό κίνητρο για τον τελικό αγώνα Κ1 όπου είχα να αντιμετωπίσω έναν επαγγελματία αθλητή με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο ενεργητικό του τον Ari Antoni.

Στον τελικό του Κ1 όπου είχε καθοριστεί να βρεθούμε με τον Antoni , παρόλη την μεγάλη διαφορά των κιλών δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερες δυσκολίες και το παιχνίδι κύλισε ακριβώς έτσι όπως είχαμε προβλέψει.

Κρατηθήκαμε στο σχέδιο μας και πήραμε την νίκη με ομόφωνη απόφαση και με Knock down στον δεύτερο γύρο. Η εμφάνιση μου απέδειξε την τεχνική μου κατάρτιση και το επίπεδο που βρίσκομαι . Πλέον στόχος μας είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO και επαγγελματικοί τίτλοι.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, την οικογένεια μου , του συναθλητές μου, τους χορηγούς και τα άτομα που είναι δίπλα μου, τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον προπονητή μου Sargis Petrosyan o οποίος είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα και όχι μόνο σαν προπονητής».