25/04/2024

Το «NO LIMITS» βάζει τελεία στα σενάρια! Κλείνει για πάντα το θέμα: 1,2,3 ή τέλος!

Διαβάστε την ανακοίνωση του No Limits για το Μάρκου vs Κακουμπάβας. Αναλυτικά:


«Ο μόνος τρόπος να χαθεί μια μάχη είναι να πας στον πόλεμο με ανόητους στρατιώτες» Μέγας Ναπολέων .

«Από το No Limits τη διοργάνωση που ξεκίνησε το 2006 τα πρώτα τηλεοπτικά επαγγελματικά show στη χώρα μας, πέρασαν, προβλήθηκαν έγιναν γνωστοί σχεδόν όλοι οι αθλητές που απασχόλησαν τα media και το φιλοθεάμων κοινό.

Άλλοι έμειναν και συνέχισαν , άλλοι έφυγαν γιατί νόμιζαν ότι αλλού μπορούν καλύτερα, οι περισσότεροι σεβάστηκαν , τίμησαν, εκτίμησαν και υπηρέτησαν τις αρχές του μαχητικού κόσμου και κάποιοι ελάχιστοι παρασύρθηκαν από φαυλότητα , αλαζονία, τυφλό εγωισμό , υποσχέσεις ψεύτικες επιτήδειων κερδοσκόπων, όμως η διοργάνωση- θεσμός συνέχισε ασταμάτητα την πορεία της φτανοντας 12 χρόνια αδιάλειπτων συναντήσεων με το κοινό που τα χαρακτηρίζει πρωτίστως η συνέπεια , η ειλικρίνεια , η εντιμότητα , ο σεβασμός .

Με το όνομα και το κύρος της διοργάνωσης που μιλάει μέσα από το πολύτιμο για τον αθλητισμό έργο της δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει» κανείς όποιος και εάν είναι ο στόχος, ο φόβος ή το συμφέρον του.

Στο διαταύτα και επειδή το No Limits μιλάει μόνο με τον κόσμο του , στον οποίο οφείλει την ύπαρξή του και για να κλείσει για πάντα ο κύκλος της φαιδρότητας και του εμπαιγμού που άνοιξε και προσβάλει το χώρο του δυναμικού αθλητισμού, για το παιχνίδι που «έχτισε» και πρόβαλε ο θεσμός πέρυσι μεταξύ Μελέτη Κακουμπάβα και Φλοριάν Μάρκου και που αναβλήθηκε λόγω τραυματισμού του πρώτου και που η διοργάνωση θέλει να επαναλάβει τον Ιούνιο του 2018 από τη στιγμή που το ζητάει ο κόσμος της , προτείνονται στις δυο πλευρές τρία ενδεχόμενα :

Οι αθλητές θα αγωνιστούν για 5 γύρους των 3 λεπτών για τη ζώνη του No Limits που διεκδικεί ο Μελέτης ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑΣ και τον τίτλο της κατηγορίας στα 72 κιλά :

1. Η αμοιβή τους θα είναι στις 10.000€ για τον καθένα ποσό πολύ υψηλό για τα σημερινά δεδομένα της Ελλάδος καθώς και για το βιογραφικό και την ηλικία των αθλητών και με το δικαίωμα να έχουν επιπρόσθετα έσοδα από δικούς τους χορηγούς που θα βοηθήσει και η διοργάνωση να προβληθούν .

2. Να αγωνιστούν για τη ζώνη και 20.000€ που θα πάρει μόνο ο νικητής, ο χαμένος θα κρατήσει έσοδα μόνο από τους χορηγούς του.

3. Να παίξουν όλοι δωρεάν για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης , αφού καλυφθούν τα κόστη παραγωγής, να αποδωθούν από τους ίδιους τους αθλητές που θα αγωνιστούν σε ένα ίδρυμα που από κοινού θα συμφωνήσουν ποιο θα είναι .

Η πλευρά του Μελέτη Κακουμπάβα έχει ήδη υπογράψει για τον αγώνα έχοντας αποδεχτεί και τις τρεις περιπτώσεις .

Η πλευρά του Φλοριαν Μαρκου καλείται να επιλέξει έναν από τους τρεις όρους εάν θέλει το παιχνίδι . Τις συγκεκριμένες προτάσεις δεν τις θέτει υπό διαπραγμάτευση η διοργάνωση, το No Limits βάζει τους όρους και όχι οι αθλητές και εάν δεν γίνει καμία από τις τρεις αποδεχτή, το θέμα του συγκεκριμένου αγώνα τελειώνει για πάντα για το No Limits και συνεχίζει κανονικά το αγωνιστικό του πλάνο και το ραντεβού με τον κόσμο του για τον Ιούνιο του 2018 , ενώ η ζώνη θα πρέπει να επιστραφεί και ο τίτλος θα κηρυχθεί κενός για την κατηγορία και θα τον διεκδικήσει ο Κακουμπαβας απέναντι σε αντίπαλο από το εξωτερικό .

Προτείνεται και στα media του χώρου να μην επιτρέψουν άλλο να εμπαίζει κανείς με τη νοημοσύνη του κόσμου και να σεβαστούν την προσωπικότητα και το έργο όλων των εμπλεκομένων πλευρών και πάνω από όλα το κοινό που έχει κουραστεί με τόσες ανυπόστατες αντικρουομενες και ανεξέλεγκτες πληροφορίες .

Τα πράγματα είναι απλά και απόλυτα ξεκάθαρα ή ένα δυο τρία ή…προχωράμε όλοι τις ζωές μας κανονικά όπως πάντα.

Θέματα για να γεμίζουν στάδια υπάρχουν πάρα πολλά γιατί είναι δουλειά της διοργάνωσης να τα φτιάχνει και το έχει καταφέρει δεκάδες φορές σε πολλές αρένες , η αξιοπρέπεια του ανθρώπου όμως είναι μόνο μια!!!

Και το No Limits τις μαχες τις προχωράει μόνο με ευφυείς, ταπεινούς και σεμνούς στρατιώτες- μαχητές , γιατί… Στρατηγός υπάρχει από το 2006 !!!

Με παντοτινή εκτίμηση και σεβασμό η διοργανώτρια αρχή του No Limits»