25/04/2024

Το Gods of War φέρνει… το Glory of Heroes στην Ελλάδα

Σε συνέχεια της συνεργασίας του με μεγάλα promotion του εξωτερικού, ο Στέλιος Πολίτης ανακοίνωσε πως θα συνδιοργανώσει μαζί με το Glory of Heroes το νέο Gods of War. 


Στο συγκεκριμένο promotion έχουν αγωνιστεί μεγάλα ονόματα όπως ο Enriko Kehl, o Yi Long και άλλοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Eίδηση βόμβα για το Gods of War XIII που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι στις 16 Νοεμβρίου.

Συνδιοργάνωση με το Glory of Heroes ένα από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά promotion στον κόσμο και νέα μεγάλη συνεργασία για μας στην Κίνα. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια ακόμα κορυφαία διοργάνωση με μία ελίτ αθλητών Ελλήνων και ξένων που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για ακόμα μια φορά κάνουμε στο Gods of War τη διαφορά προσφέροντας τεράστιες ευκαιρίες όπως επίσης και αποδεικνύουμε το μέγεθος μας σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο προάγοντας το Ελληνικό kickboxing.

Δεύτερη φορά σε ένα χρόνο κορυφαίο promotion της Κίνας στην Ελλάδα μοιάζει με όνειρο. Ακόμα οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ μιας και θα παρακολουθήσουμε σπουδαία παιχνίδια για επαγγελματικές ζώνες και τίτλους των μεγαλύτερων ομοσπονδιών που εκπροσωπούμε στην χώρα μας».