29/03/2024

Το Glorious διεξάγεται για έκτη φορά

Το Αθλητικό Σωματείο Pagratis Club , διοργανώνει για έκτη συνεχή φορά διασυλλογικά sparring Κick Boxing, με την επωνυμία Glorious IV με στόχο να προσφέρει αγώνες που θα ανοίξουν τον δρόμο στους μελλοντικούς πρωταθλητές οι οποίοι θα κερδίσουν σε εμπειρία και τεχνική κατάρτιση μέσα στα πλαίσια του υγιή ανταγωνισμού. Αναλυτικά:


«To πρωτάθλημα είναι εγκεκριμένο από την Π.Ο.Κ. με πιστοποιημένη διαιτησία της ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί σε υψηλό επίπεδο για τα Ελληνικά δεδομένα. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, στο Pagratis Club Arena ένας αθλητικός χώρος ο οποίος θα προετοιμαστεί για την καλύτερη φιλοξενία των αθλητών και θα διαμορφωθεί κατάλληλα με ένα ρινγκ και δύο τατάμι, θα πραγματοποιηθούν διασυλλογικά Sparring Κick Boxing στα στυλ Κ1 rules, Kick Light, Low Kicks και Boxing, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Χωρίς ανάδειξη νικητή με απονομή μεταλλίου και στους δυο αθλητές με σκοπό την επιβράβευση τους για όλη την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στο άθλημα μας και ως αποτέλεσμα να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Ωράριο διεξαγωγής των αγώνων 09:00 – 11:00 → Ζύγιση 11:00 – 18:00 → Αγώνες».