25/04/2024

Το Fight Club Galatsi στα Open Champions Night & Old School Fighting 3

To Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαρτίου 2017, στο «Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας»,  Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε το Open Championship Freestyle 2017, του Δημήτρη Κατσιάρα. Διαβάστε την ανακοίνωση του Fight Club Galatsi:


«Το Fight Club Galatsi κι η Theofanous Elite Team συμμετείχε δυναμικά με 21 συμμετοχές και 1 main event στο Open  Champions  Night, που έδωσε ο Αλφόνσο Κόστα κόντρα στον Αντρέα Μπιμπάι, αθλητή του Παύλου Καπώνη, στα -81Kg, με όρους Κ1.

Από τη 21μελή ομάδα του Fight Club Galatsi, η οποία απαρτίζονταν κυρίως από junior  αθλητές  5 – 12 ετών, αλλά κι από αρχάριους, επίδοξους, ενήλικες αθλητές αγωνιζόμενοι σε όλα τα στυλ του Kickboxing, σημειώθηκαν 13 νίκες, 11 ήττες και 1 ισοπαλία.

Πιο συγκεκριμένα, στο  Kick Light αγωνίσθηκαν και κέρδισαν: ο Κανελλόπουλος Γιάννης (3 νίκες),  ο Ντάλας Δημήτρης (1 νίκη),  ο Γκόζα Νίκος (1 νίκη), ο Δεμουζές Στέργιος (1 νίκη), η Κασσιανού Νικολέτα (1 νίκη), ο Τερζόγλου Ευγένιος, ο Καλημέρης Πάρις, ο Κοντομάνος Κωνσταντίνος, ο Θανάσκος Φίλιππος και ο Κυδωνάκης Νίκος. Επίσης, νίκη σημείωσε κι ο Μάνδρος Γιώργος παίζοντας με όρους Low Kicks. Οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν στις αναμετρήσεις τους, δείχνοντας καλή τεχνική και ψυχικά αποθέματα.

Στο Οpen Champions Night, ο αθλητής του Ιωάννη Θεοφάνους, Κόστα Αλφόνσο έχασε για λίγο την ευκαιρία να πάρει την νίκη, όταν μετά από 2 γύρους που κέρδιζε επάξια, ο γιατρός τον αγώνων αποφάσισε, κρίνοντας λανθασμένα να διακόψει τον αγώνα, πριν αρχίσει, λόγω τραυματισμού του Αλφόνσο στην περιοχή του ματιού του.

Την ίδια μέρα, ο αθλητής της Theofanous Elite Team, Κωνσταντίνος Δουμάνης έπαιξε με έναν πολύ καλό αντίπαλο στην Καβάλα, το Μιχάλη Αργύρη του Ultra Fighters Gym από τη Θεσσαλονίκη στη main card της βραδιάς στη διοργάνωση Old School Fighting 3, με διοργανωτές το Δημήτρη Πουρουτζόγλου και το Δημήτρη Παπαδόπουλο .

Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος, αλλά ο Δουμάνης δεν προχώρησε στον έξτρα γύρο, λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους! Επόμενη συνάντηση, στο International Fight Club Open, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο εδώ