24/04/2024

Το Fight Club Galatsi για το Gods of War

Ανακοίνωση εξέδωσε το Fight Club Galatsi για το Gods of War.


Αναλυτικά: «Οι Θεοί του Πολέμου έρχονται στις 24 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο Δαίς στο Μαρούσι…..

..και το Fight Club Galatsi θα είναι εκεί, παρουσιάζοντας 2 απ τους καλύτερούς του αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν σε μια απ τις πλέον ευρέως γνωστές και επιτυχημένες διοργανώσεις του Στέλιου Πολίτη .

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές της Theofanous Elite Team Αντώ νης Αρμενατζόγλου και Νίκος Γκίκας , καλούνται να δώσουν το μάξιμουμ των ικανοτήτων τους έναντι των αξιόμαχων Κινέζων αντιπάλων τους, στους πιο δύσκολους αγώνες της καριέρας τους, και να τιμήσουν τα Ελληνικά χρώματα μιας και πρόκειται για μια θεαματική μάχη της Ελλάδος εναντίον της  Κίνας.

Ο κάτοχος της ζώνης του GODS OF WAR στα 70 κιλά από το GOW2  Νίκος»Stealth» Γκίκας παίρνει θέση απέναντι στην Κινέζικη ομάδα του WLF. O Νίκος ένας από τους καλύτερους αθλητές των 70kg της χώρας μας θα αντιμετωπίσει τον Zhao Yan, έναν εξαιρετικά έμπειρο αθλητή με παραστάσεις και νίκες σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ένας αθλητής που ξεχώρισε την προηγούμενη χρονιά, μέσα από δύο σημαντικές νίκες εκτός έδρας και έναν Ευρωπαϊκό Τίτλο WKU, είναι ο  Κρητικός Αντώνης Αρμενατζόγλου  που θα έχει δύσκολο έργο όπως και όλοι οι Έλληνες αθλητές, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα σκληρό μαχητή, τον Duoli Chen πρωταθλητή του WLF με σημαντικές νίκες σε Kunlun , Showtime, Taffnet κλπ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα 80.5 κιλά, μια νέα κατηγορία για τον Αντώνη, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Κίνα που για την ώρα αποτελεί το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο του Παγκόσμιου kickboxing.

Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξετε όχι μόνο τους αθλητές του συλλόγου μας αλλά και όλους τους Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση. Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, με την υπόσχεση να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας από τη γραμματεία της σχολής!

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 22 €.«