23/04/2024

Το «στέμμα» του πίσω διεκδικεί ο Roosmalen

Έπειτα από το δεύτερο επιτυχημένο πέρασμά του από τις ΜΜΑ και το FFC της Αθήνας ο Robin Van Roosmalen επιστρέφει στο Glory για να διεκδικήσει πίσω τον τίτλο της featherweight κατηγορίας. 


Όπως ανακοίνωσε χθες το κορυφαίο kickboxing promotion του πλανήτη ο «Poker Face» θα επιχειρήσει να γίνει ξανά πρωταθλητής, μέσα στην Ολλανδία και κόντρα σ’έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Στο Glory 41 της Ολλανδίας που θα γίνει στη γενέτειρα του Ολλανδού πρωταθλητή, το Ντεν Μπος ο Roosmalen (37-7, 21 KO) θα σταθεί απέναντι στον Ταϊλανδό Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO) ο οποίος στο πρόσφατο Glory των Βρυξελλών νίκησε την featherweight τετράδα προσπερνώντας τα εμπόδια των Alexei Ulianov, Serhiy Adamchuk.

Ο πρώην πρωταθλητής της lightweight και τις featherweight κατηγορία θα παίξει μπροστά στο κοινό του το Σάββατο, 20 Μάιου με τα εισιτήρια να έχουν ιδιαίτερα τσιμπημένη τιμή. Το πιο φθηνό ξεκινάει από τα 50 ευρώ και το ακριβότερο φτάνει στα 350 ευρώ.

Όσον αφορά την υπόλοιπη κάρτα το Glory ανακοίνωσε πως σύντομα θα υπάρχουν νεότερα…

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως ο Robin Van Roosmalen είχε χάσει τη ζώνη της lightweight από Ταϊλανδό και συγκεκριμένα τον  Sitthichai Sitsongpeenong ενώ η featherweight ζώνη χάθηκε στο Λος Άντζελες άνευ ήττας αφού ο Ολλανδός δεν είχε πιάσει τα κιλά και οι διοργανωτές ήταν αναγκασμένοι να αφήσουν την κατηγορία χωρίς champion.

 

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ROBIN: 

 

PROMO ΓΙΑ ΤΟΝ KIATMOOKAO ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Νεκρός Thai fighter από θερμοπληξία (ΦΩΤΟ)

Σταρ του WWE ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την διαρροή sex tape

Μιχαηλίδης ενάντια σε Παπαδημητρίου στο No Limits 29!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK