20/04/2024

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου ο Μιχάλης Ζαμπίδης βάζει φωτιά στο ring του ΣΕΦ

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, Iron Challenge. Δείτε όλη την ανακoίνωση του:

«Δύο χρόνια μετά την τελευταία μάχη του στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα αγωνιστεί ξανά στην πατρίδα του σε έναν πολυαναμένομενο αγώνα που θα κόψει την ανάσα: Ο Έλληνας Πρωταθλητής, αγωνίζεται για Παγκόσμιο τίτλο. Επιπλέον, περισσότεροι από 25 αγώνες kick boxing μεταξύ επαγγελματιών αθλητών, 6 main games καθώς και πολλά pre games θα πλαισιώσουν τη μονομαχία του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Iron Challenge.
Η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα από το viva.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload stores, τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, τα γυμναστήρια Zambidis Club, τα X-TREME Stores και τα γυμναστήρια Planet Fitness & More.
Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES, η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και η Venum.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τον αγώνα και τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial
www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091»