26/04/2024

Το μομέντουμ στον Μιχαλόπουλο…

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδέχτηκε η κοινωνία των πολεμικών τεχνών της πατρίδας μας τη ρεβάνς του Γιάννη Μιχαλόπουλου με τον Στέλιο Παπαδόπουλο.

Αμφότεροι οι δύο μαχητές είχαν κοντραριστεί στο FKT τον περασμένο Μάρτιο και νικητής με TKO αναδείχθηκε ο Καβαλιώτης. Όμως, η νέα μάχη στα πλαίσια του Best Fighter στοιχηματίζουμε πως θα είναι εντελώς διαφορετική…

Πρώτον και κύριον ο Μιχαλόπουλος δεν θα είναι τραυματισμένος και σαφώς καλύτερα προετοιμασμένος από την προηγούμενη φορά, αφού ο αγώνας του κόντρα στον Steve Moxon τον άφησε πίσω λόγω του σπασίματος στη μύτη.

Η «μαθηματική» τεχνική του Μιχαλόπουλου σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση την οποία βρίσκεται στην παρούσα φάση δίνουν διαφορετικό… αέρα στο παιχνίδι. Καθώς ο μαχητής του Γιάννης Θεοφάνους δεδομένα θα παίξει πιο απελευθερωμένα….

Στην αντίπερα όχθη ο Στέλιος Παπαδόπουλος είναι επίσης σε καλή κατάσταση, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε, ξανά, μια από τις καλύτερες μάχες της σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Παπαδόπουλος σε λίγες ημέρες θα κοντραριστεί για τίτλο, απέναντι στον συναθλητή του Μιχαλόπουλου, Νίκο Γκίκα. Η μάχη τους  θα είναι για λογαριασμό του THE BATTLE 6 στην Καβάλα.