24/04/2024

Το καρέ των γυναικών στην μάχη του Champions Night

Η τετράδα των γυναικών ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση στο Κυριακάτικο Champions Night με νικήτρια την Χριστίνα Κούστα. Διαβάστε την ανακοίνωση των Fighters σχετικά:


«Πολύ δυνατές αναμετρήσεις παρακολουθήσαμε χθες στην Arena των Fighters,με αποκορύφωση την 4αδα γυναικών. Νικήτρια και κάτοχος της ζώνης ‘’Champions Night’’ γυναικών στα 60 κιλά, η μικρότερη της παρέας, Κούστα Χριστίνα. Τρία  παιχνίδια πολύ κοντινά κυριολεκτικά στον πόντο. Πρώτος ημιτελικός Κούστα vs Μουράτογλου. Πολύ δυνατό ματς με την Κούστα να μπαίνει πολύ δυνατά και αποφασιστικά δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις της, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό, επίσης, πολύ δυνατό παιχνίδι από Ματιάτου και Νικολούζου. Μια μάχη εμπειρίας εναντίον μαχητικότητας. Η πολύ έμπειρη Ματιάτου πήρε την νίκη με τις δύο κοπέλες να έχουν διάφορα μόλις ένα σημείο. Στο τελικό η Κούστα μπήκε πολύ δυνατά παίρνοντας μια διαφορά στα σημεία. Από το μισά του δεύτερου  γύρου η Ματιάτου ανέβασε ένταση και έγινε πιο επιθετική χωρίς να φτάσει όμως για να πάρει την νίκη. Με εξαιρετική εμφάνιση λοιπόν η Κούστα Χριστίνα, κάτοχος τς ζώνης ‘’Champions Νight’’  και πρώτη στο ranking με Ματιάτου στη 2η θέση, Μουρατογλου στην 3η και Νικολούζου στην 4η θέση.».