24/04/2024

Το απόλυτο πέτυχε ο ΑΣ ΖΕΥΣ ( ZEUS FIGHT CLUB) στο THESSALIA OPEN

johnys-personal-trainingΕξαιρετική η παρουσία του Ζeus fight club στη Λάρισα στο THESSALIA OPEN KICKBOXING στη διοργάνωση του κ.ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Tην αρχή την έκανε η ομάδα του KAJUKENBO KSDI GARCIA METHOD HELLAS όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τεχνικές αυτοάμυνας σε αρχάριο αλλά και προχωρημένο επίπεδο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις οι αθλητές μας ( ΜΑΡΊΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΡΑΓΙΆΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ) και τέλος ο προπονητής του συλλόγου μας ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τιμήθηκαν από τον διοργανωτή και γενικό γραμματέα της ΠΟΚ Κ.ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ως συνέχεια των καλών εμφανίσεων του συλλόγου ακολούθησε η αγωνιστική ομάδα του Kick boxing.

Έλενα Πετροπουλεα, Γιακιντζή Αγγελική, Παναγιωτοπουλου Δήμητρα όπου αγωνίστηκαν: η πρώτη στο στυλ LIGHT CONTACT 1 ΘΈΣΗ και οι άλλες δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν στο στυλ του Kick light όπου κατέκτησαν και οι δύο την πρώτη θέση.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Κ.ΤΣΕΚΟΥΡΑ για την άψογη διοργάνωση του και για την φιλοξενία στην υπέροχη πόλη της ΛΆΡΙΣΑΣ επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι για τον σύλλογο μας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kickboxing παιδιών -Κορασιδων -εφήβων νεανίδων Παλαμιδιο και τέλος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα WAKO στο Λουτράκι ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλές προπονήσεις χωρίς τραυματισμούς και τα καλύτερα έρχονται

ZEUS FIGHT CLUB TEAM THE «MAFIA «»

open-international-fight-club-banner-600x120