18/04/2024

Τον λένε Cro-Cop μα τον φωνάζουν… Θρύλο!

Τα WGP του Κ-1 πέρασαν πλέον στην ιστορία με τον Mirko Cro-Cop να κερδίζει τον τίτλο εντός της πατρίδας του… Αν μη τι άλλο όμως η διοργάνωση μας απογοήτευσε και το τελικό αποτέλεσμα άφησε αρκετό κόσμο παραπονεμένο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξετυλίγοντας μία ημέρα μετά όλο το… κουβάρι της διοργάνωσης. Καθαρά… συναισθηματικά, όντως ο Κροάτης άξιζε να πάρει έναν τίτλο στα πλαίσια της τεράστιας καριέρας του, όμως ο τρόπος με τον οποίο αυτός ήρθε φάνηκε με το… καλημέρα.

Συγκεκριμένα, παγκοσμίως, όλοι όσοι είδαν χθες το Κ-1 διαφώνησαν ομόφωνα για την πρόκριση του πρωταθλητή, πλέον, στους ημιτελικούς. Ξεκάθαρα, ο Αμερικάνος Miller επικράτησε του Mirko, αλλά οι κριτές θεώρησαν σωστό, λαμβάνοντας τα λακτίσματα του Cro-Cop υπόψιν να του δώσουν τη νίκη.

Από εκεί και πέρα ο Badr Hari έδειχνε καλύτερος από ποτέ, κάνοντας… πλάκα με τον Zamedov ο οποίος αρκέστηκε μονάχα στο να προκαλεί τον Μαροκινό. Έπειτα εξαιρετικές εντυπώσεις μας άφησε και ο Lontd o οποίος κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όμως εκεί ο Cro-Cop έδειξε μερικά στοιχεία από τον καλό του εαυτό και πήρε τη ζώνη του πρωταθλητή.

Όσο να ναι πάντως σε περίπτωση που ο «περίεργος» τραυματισμός του Badr Hari δεν ερχόταν έτσι ξαφνικά, τότε σαφώς σήμερα θα μιλούσαμε για διαφορετική τροπή της ιστορίας.

 

http://www.youtube.com/watch?v=lneNBCCXHFA