26/04/2024

Τον Απρίλιο το No Limits 26 με «νέους» Matchmakers!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης στο match making των διοργανώσεων του No Limits, η δημιουργός και τηλεοπτική παραγωγός του θεσμού Γωγώ Μπιτάκου , ορίζει υπεύθυνους τους κκ Γιώργο Περγιάλη και Δημήτρη Κρανιωτάκη. Διαβάστε το υπόλοιπο της ανακοίνωσης:

«Η κα Μπιτακου θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση της αγωνιστικής κάρτας αλλά προπονητές και αθλητές θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους στους δυο καταξιωμένους στο χώρο των πολεμικών τεχνών match maker πλέον του μακροβιότερου τηλεοπτικού fight show .

Ο κ. Περγιαλης διεθνώς καταξιωμένος με δράση κοντά σε μεγάλα promotion σε Ταϊλάνδη, Αυστραλία,Ινδοκίνα και Ευρώπη. Πρωταθλητής,Δάσκαλος, Δημοσιογράφος και φίλος διεθνούς βεληνεκούς προσωπικοτήτων .

Ο κ.Κρανιωτάκης ασχολείται με το kick boxing από το 1980(35 χρόνια ) από τα οποία τα τελευταία 17 χρόνια είναι προπονητής με συνεχή παρουσία αθλητών του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Δώδεκα χρόνια συνεργάζεται με τις σχολές όλης της χώρας προωθώντας πυγμαχικό εξοπλισμό.

Οι διοργανώσεις του No Limits θα παραμείνουν τέσσερις το χρόνο όπως συμβαίνει από το 2006 που ξεκίνησε το πρώτο επαγγελματικό fight show της χώρας που προώθησε τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές και έβαλε στον τηλεοπτικό και μιντιακό χάρτη τα δυναμικά αθλήματα αναπτύσσοντας παράλληλα την έννοια του Αθλητικου τουρισμού μέσα από περιοδείες σε ολη τη χώρα .

Μετα τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του No Limits 25 «Δύναμη Ψυχής» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Tae Kwon Do, έρχεται το No Limits 26 «The Magic One» τον Απρίλη στο στάδιο Έσπερος της Καλλιθέας, το No Limits 27 (Ιούλιος 2015) και No Limits 28( Οκτώβρης 2015).»