25/04/2024

Την παγκόσμια χρυσή ζώνη του Hero Legends διεκδικεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Δυναμικά θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, με τη διεκδίκηση της Παγκόσμιας χρυσής ζώνης στα 70 kg, της σημαντικότερης διοργάνωσης στην Κίνα, του Hero Legends.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα αγωνιστεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στην πόλη Jinan και θα αντιμετωπίσει τον Κινέζο Xu Yan, με μόνο στόχο την κατάκτηση του Παγκόσμιου τρόπαιου της διοργάνωσης!

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Xu Yan, είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής που ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας με στυλ Sanshou ενώ αργότερα συνέχισε με Ιαπωνικό αγωνιστικό στυλ Κ-1. Έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός σε πολύ δύσκολους και δυνατούς αγώνες και έχει συμμετάσχει και στο K-1, απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους όπως ο Yasuhiro Kido, ο Nagashima, ο Roqueni κα, ενώ έχει αναδειχθεί πέντε φορές νικητής της διοργάνωσης Legends of Heroes. Το track record του μετράει 47 αγώνες, με 36 νίκες, εκ των οποίων οι 16 με KO! Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Iron Mike και τον Xu Yan είναι πολυαναμένομενη, καθώς πρόκειται για 2 πολύ δημοφιλείς αθλητές, ιδιαίτερα στην Κίνα.

Στη  διοργάνωση Hero Legends εκτός από το δικό μας Iron Mike και τον αντίπαλο του Xu Yan, θα αγωνιστούν πολλά διεθνή αστέρια του kick boxing όπως ο Ουκρανός Artur Kyshenko, o Ταϋλανδέζος Yodsanklai Fairtex, o Καναδό – Τζαμακαϊνός Simon Marcus αλλά και ο Ιάπωνας Ιδρυτής της σχολής Shaolin στη Μ. Βρετανία και μοναχός, Shi Yanzi, υποσχόμενοι σκληρούς αγώνες που θα κόψουν την ανάσα!

Η διοργάνωση Hero Legends υποστηρίζεται από το Κινεζικό κράτος και το Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού και Επικοινωνίας, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από τo μεγαλύτερo τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας CCTV-5.

 

Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

SO FINE! Communications Management 

Κα Ράνια Χαρτοφύλακα, Τηλ.: 210 9211011-2, Κιν.: 693 6883800

E-mail: rchartofylaka@sofine.gr

Κα Σαβίνα Παπάζογλου, Τηλ.: 210 9211011-2, Κιν.:6930900960

E-mail: spapazoglou@sofine.gr