27/04/2024

Την Κυριακή το King Pyrros στα Ιωάννινα

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αγώνων θα διεξαχθεί στο CEZARIA Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00.

Διοργανωτής των αγώνων θα είναι ο αθλητικός σύλλογος Άτρωτος Ιωαννίνων του Στέφανου Αποστολάκη, με την στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Μια βραδιά με αγώνες επαγγελματικούς, υψηλού επιπέδου και άριστης τεχνικής, περιμένει τους Γιαννιώτες – φίλους των μαχητικών αθλημάτων.Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Γιάννινα για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος όλοι οι σύλλογοι της πόλης.

Επίσης μετέχουν μεγάλα ονόματα του χώρου από όλη την Ελλάδα… πολλοί καλοί αθλητές Έλληνες και ξένοι που αγωνίζονται επαγγελματικά σε διεθνείς αγώνες.

Αλέξης Σαββίδης και Παναγιώτης Στρουμπούλης θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε δυνατούς αγώνες mma .

Ακόμη ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι αγώνες των σπουδαίων αθλητών Ζαφείρη Σταύρου με έναν πολύ δυνατό αγώνα που θα είναι το πάτημα στην προετοιμασία του αθλητή ενόψει του ερχομένου αγώνα του στην Ολλανδία το Μάρτιο.

Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς θα αγωνιστεί η γιαννιώτισσα αθλήτρια Δημητρούλα Χαρά για την διεκδίκηση της ευρωπαϊκής ζώνης (τίτλου). Ο αγώνας θα είναι σε πέντε γύρους των δυο λεπτών με κανόνες κ1 με μια ευρωπαία αθλήτρια .

Οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος θα είναι από τα Ιωάννινα, την Αθήνα, την Βέροια, την Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, την Δράμα, την Έδεσσα και από χώρες του εξωτερικού Γερμανία, Σερβία, Αλβανία και Μαυροβούνιο.τηλ 2651304418 6936215388.

πηγή:http://epiruspost.gr