29/03/2024

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ BEST FIGHTER 2014

«Τέλος ψηφοφορίας και από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να δίνονται σταδιακά στην δημοσιότητα οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Best Fighter of the Year 2014». Διαβάστε την συνέχεια της ανακοίνωσης της διοργάνωσης:

«Οι αθλητές αυτοί είναι όσοι είχαν τις περισσότερες προτιμήσεις του κόσμου κατά την ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα σε 80 περίπου Ελληνες μαχητές.

Οι τελικοί επιλαχόντες θα είναι συνολικά 10 και θα συγκροτήσουν τα 5 τελικά ζευγάρια που θα αγωνιστούν στα 5 main event της βραδιάς για διεκδίκηση πέντε ζωνών και την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή της χρονιάς. Τα ζευγάρια θα οριστούν ανάλογα με το ακριβές σωματικοί βάρος των δυο αντιπάλων,την σύμφωνη γνώμη τους και των προπονητών τους καθώς και της τελικής απόφασης της επιτροπής της διοργάνωσης.

Οι αθλητές της προτιμήσεως του κοινού θα πρέπει να συμφωνήσουν σε όλους τους όρους της διοργάνωσης για να μπορούν να συμμετέχουν. Όπως είχαμε προαναγγειλει αθλητές που θα επιλέξετε και τελικά δεν θα αγωνιστούν θα αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο δεν επιτευχθεί η τελική συμφωνια συμετοχης τους.»