26/04/2024

ΤΗΕ ΒΑΤΤLE 7-matchmaking-ΧΑΧΑΜΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΧΙΩΤΗΣ

Με στόχο το THE BATTLE 7 να είναι το κορυφαίο fight show όλων των εποχών που έχει γίνει στην Ελλάδα (με Ελληνικές συμμετοχές + τον κορυφαίο επαγγελματία Έλληνα πυγμάχο + το βλέμμα του ΝBC & HBO στην Ελλάδα) το matchmaking παίρνει φωτιά . . .
Δύο ακόμα κορυφαίες αναμετρήσεις Κ1 rules θα δούμε στο THE BATTLE 7 του Οκτωβρίου  με main event τον Μιχάλη Αρναούτη.
Ο κάτοχος 5 επαγγελματικών ζωνών Λευτέρης Mr X Χαχαμίδης θα αντιμετωπίσει σε τρεις γύρους των τριών λεπτών , με Κ1 rules (+backfist) το «αγαπημένο παιδί της εξέδρας» Αλέξανδρο ‘badboy’ Νικολαίδη.
Ο Δημήτρης ‘panthro’ Χιώτης, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του εναντίον του παγκόσμιου πρωταθλητή Γιάννη ‘psycho’ Σοφοκλέους στο THE BATTLE 5, πήρε το εισιτήριο για THE BATTLE 7 και στο μικροσκόπιο των matchmakers έχουν μπει τρεις Έλληνες αθλητές ως υποψήφιοι αντίπαλοι του.
Οι νικητές αυτών των δύο αναμετρήσεων θα διασταυρώσουν τις γροθιές τους στο THE BATTLE 8 και ο τελικός νικητής θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο της ζώνης light heavyweight THE BATTLE  Αλέξανδρο professor Χατζηχρόνογλου στο THE BATTLE 9 τo 2014.
Nα σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νέα τάξη πραγμάτων του THE BATTLE, βασικός, απαράβατος και μη διαπραγματεύσιμος όρος συμμετοχής στο ΝΟ1 ελληνικό fight show είναι η μη συμμετοχή των αθλητών σε άλλον αγώνα με Κ1 rules ή MMA 30 ημέρες πριν το THE BATTLE και 20 ημέρες αντίστοιχα για το proboxing, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τραυματισμών.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί άλλο ένα match-φωτιά, μια μεγάλη ρεβανς στο στυλ K1 rules !
H κάρτα του THE BATTLE 7 μέχρι στιγμής :
———————————————-
1. PROBOXING 10×3′
Μιχάλης mighty Mike Αρναούτης VS θα ανακοινωθεί 
2. FULL MUAY THAI 5×3′
Παύλος diamond Καπώνης VS θα ανακοινωθεί
3. Κ1 RULES (+backfist) 3X3′
Λευτέρης MrX Χαχαμίδης VS Αλέξανδρος bad boy Νικολαίδης
4. Κ1 RULES (+backfist) 3X3′
Δημήτρης panthro Χιώτης VS θα ανακοινωθεί