25/04/2024

Τα… πάνω και τα κάτω του KIMBO Superfights 1

Μία νέα διοργάνωση έκανε το ντεμπούτο της το βράδυ της Κυριακής στο Μαρούσι και το fightsports.gr βρέθηκε εκεί για να καλύψει το event σε ένα γεμάτο γήπεδο.

ΤΑ ΠΑΝΩ + 

Ο «Άσε Με Μάνα Σηκώνω Μοϊκάνα»

O Αλέξης Παπαδημητρίου μας  εντυπωσίασε για 2η σερί φορά με το παιχνίδι που έκανε ενάντια στον επίσης καλό Νίκο Μπιστόλα και δικαίωσε όσους έλεγαν από νωρίς ότι θα έχει λαμπρό μέλλον.

Ο χαμηλών τόνων Ριτζάκης

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια χαμηλών τόνων το παλικάρι αλλά εμένα αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει. Μετά τον Τσινάκη στο Scorpion 4, ο Ριτζάκης πέρασε και από τον πρωταθλητή του EBO Kβιανασβίλι και έστω με πλειοψηφική απόφαση πήρε τη νίκη! Η πυγμαχία ανεβαίνει στις επαγγελματικές διοργανώσεις και ο νεαρός μαχητής διεκδικεί πρωτεύων ρόλο!

Το νοκ άουτ του Εξακουστίδη

Νοκ άουτ για highlight δεκαετίας πέτυχε ο Σταύρος Εξακουστίδης απέναντι στον 17χρονο Mohammad Usman που μέχρι εκείνη τη στιγμή στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων. Σε φόρμα ο Εξακουστίδης και εκτός από τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό, μία ρεβάνς με τον Μιρζάεφ θα ήθελα να την δω πολύ!

ΤΑ ΚΑΤΩ + 

Οι απώλειες

Όταν έχεις χάσει μία μέρα πριν δύο μεγάλες μάχες  (ανεξαρτήτως αιτίας) και την μέρα του αγώνα ακόμη ένα από τα πρώτα ονόματα βγαίνει εκτός γιατί το δάπεδο δεν ήταν το κατάλληλο για ζέσταμα…είσαι πολύ γκαντέμης! Ελπίζουμε να γίνει καλά το συντομότερο ο Νικόλας Κελέκης και η διοργάνωση να μην έχει απώλειες την επόμενη φορά!

Τέλος, μικροπράγματα στην παραγωγή όπως καλύτερος και πιο δυνατός φωτισμός στο ρινγκ, λίγο καλύτερη διευκόλυνση του έργου των φωτογράφων και των δημοσιογράφων και καλύτερος ήχος. Πράγματα που δικαιολογούνται φυσικά αφού μιλάμε για το πρώτο event του KIMBO.