18/04/2024

Τα νέα Aqua Bag της Force-1 είναι…σούπερ

Η Force 1 αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και για τα ορίτζιναλ, γνήσια και επώνυμα Aqua Bag. Η συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου έγινε πριν δύο μήνες στην Γερμανία και από σήμερα είναι διαθέσιμα. Αναλυτικά:


Σάκος νερού Aqua training bag, έχει αίσθηση σαν να χτυπάς ανθρώπινο σώμα: O μοναδικός σχεδιασμός του περιβλήματος και το περιεχόμενο του νερού παρέχει την αίσθηση επαφής με ανθρώπινο σώμα κατά την προπόνηση.

Η εργονομική κατασκευή του σάκου απορροφά την ενέργεια των κτυπημάτων επιτρέποντας την πιο γρήγορη και σκληρή προπόνηση, με δυναμικούς συνδυασμούς (δυνατότητα να χτυπάς μέσα στο σάκο αντί απλά να χτυπάς την επιφάνεια του, όπως γίνεται με τους συμβατικούς σάκους).

Ασφάλεια στην προπόνηση: Η ελαστικότητα, το εξειδικευμένο υλικό κατασκευής με τη δυνατότητα υψηλής απορρόφησης ελαχιστοποιούν τους τραυματισμούς των μυών και των αρθρώσεων.

Η χρήση τους ενδείκνυται για συντηρητική αποκατάσταση τραυματισμών για να επανέλθει ο αθλητής σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Προϊόν αντοχής, εγγύηση δύο ετών:  Ο σάκος Aqua Training Bag είναι φτιαγμένος από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό – ελαστικό βινύλιο- και σχεδιασμένος να αντέχει σε σκληρή χρήση και σε προπόνηση υψηλής έντασης, κατάλληλο για επαγγελματικούς χώρους. Είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο στο σημείο από το οποίο κρεμιέται. Καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών.

Καινοτόμος σχεδιασμός: Το μοναδικό σχήμα του σαν δάκρυ και το ευέλικτο υλικό κατασκευής του από βινύλιο αφήνει τον χρήστη να κάνει δυναμικούς συνδυασμούς χτυπημάτων, συμπεριλαμβανομένων των απερκατ και γονάτων καθώς ο σάκος απορροφά τα χτυπήματα.

Πολυχρηστικότητα: Σχεδιασμένο για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Η ευελιξία μεταφοράς του επιτρέπει τη επέκταση του γυμναστηρίου σε εξωτερικό χώρο.

Ευκολία στην μεταφορά: Ο σάκος Aqua Training Bag αποστέλλεται εύκολα και οικονομικά με κούριερ γιατί πωλείται άδειος και γεμίζει με νερό βρύσης. Δίνει τη δυνατότητα να αδειάζεις το νερό που έχει μέσα και να το μεταφέρεις με ευκολία από τόπο σε τόπο.

Αυθεντικότητα εργονομικού σχεδιασμού: Ο σάκος Aqua Training Bag έχει σχεδιαστεί από επιστημονικό επιτελείο ειδικά για τις προπονήσεις. Και δεν έχει καμιά σχέση με μπάλες νερού που πωλούνται σε καταστήματα ειδών ναυτιλίας που είναι σκληρές, επίφοβες για τραυματισμούς και προορισμένες για την προστασία των πλοίων.