26/04/2024

Τα νέα της Everlast για το μήνα Μάρτιο

Πολλές οι χορηγίες της Everlast σε αθλητές και συμμετοχές της σε διάφορες διοργανώσεις που έγιναν τον προηγούμενο μήνα.

 

1) Στις 3 Μαρτίου ήταν βασικός χορηγός στο Kick Boxing Tournament στο στάδιο «Γιώργος Στεφανόπουλος»στην Αθήνα και 4 αθλητές χορηγήθηκαν από την Everlast. Οι Τόμας Πρωτόπαππας, Κώστας Σόμμερ, Νίκος Σοκόλης και Τριαντάφυλλος Μαρούγκας.

2) Στις 8 Μαρτίου ήταν χορηγός στο διεθνούς φήμης Bigger’s Better στο Ιβανώφειο Γήπεδο Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, με ζωντανή μετάδοση από το Eurosport. Ο Αλέξανδρος Καρτόζια χορηγήθηκε από την Everlast.

3) Στις 10 Μαρτίου στο «The Battle 4» στο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας όπου η Everlast ήταν βασικός χορηγός και χορήγησε επιπλέον 5 αθλητές ακόμα(Τασιδου,Παπαδημητριου κ.α), καθώς και την ομάδα των διαιτητών.

4) Στο God of War που έγινε στην Αθήνα, την Αθηνά Ευμορφιάδη και Βάγγη Μιτρογιάννη χορήγησε η Everlast.

Η πρωταθλήτρια του Kick Boxing Αθηνά Ευμορφιάδη φωτογραφήθηκε για την προώθηση της καμπάνια των νέων ρούχων της Everlast.

Η Everlast θα είναι βασικός χορηγός της νέας διοργάνωσης Best Fighter of the Year 2013 και θα δώσει στους 10 αθλητές της διοργάνωσης ένα πλήρη αγωνιστικό εξοπλισμό και ένα ρολόι Everlast.

 Ακόμη ανάλογα με τα κιλά του αθλητή που θα επιλεγεί ως Best Fighter 2013, η Everlast  θα χορηγήσει τα έξοδα συμμετοχής του για μια από τις διοργανώσεις Super Combat, K1 ή Enfusion ανάλογα με τα κιλά του νικητή

Μετά την Ελένη Πετρουλάκη, τον Νίκο Παπαδημητρίου την Τζένυ Τασίδου και πολλούς άλλους,στην οικογένεια της Everlast έρχεται και ο πρωταθλητής του ΜΜΑ Νίκος Σοκόλης.

no images were found